Нещерет - про незарахований гол Іспанії U-21: Він ударив мене по руці. Це був фол

Українець висловився про спірний момент у першому таймі.
2023 г., 28 червня, 10:37
Руслан Нещерет / Instagram
Руслан Нещерет / Instagram

У рамках 3 туру групового етапу чемпіонату Європи до 21 року молодіжна збірна України зіграла внічию з однолітками з Іспанії.

У першому таймі стався спірний момент, через який було скасовано гол іспанців, який би відкривав рахунок у матчі.

Безпосередній учасник епізоду Руслан Нещерет поділився думками про те, що трапилося. За його словами, гравець суперника фолив, вдаривши голкіпера по руці.

"Іспанець ударив мене по руці, і я за інерцією навіть не зміг викинути той м'яч. Тому це був фол. Після цього він підійшов до мене і сказав, що дійсно зачепив. У тому моменті він же не міг сказати: "Ні, я не чіпляв його". Трохи хитрий", - сказав він.

Також воротар висловився про минулий поєдинок загалом. Нещерет заявив, що команда провела гідну гру.

"Треба спокійно підходити до таких ігор. Нам Руслан Петрович сказав, що ми повинні насолоджуватися таким моментом: ми вийшли з групи. Потрібно отримувати від цього задоволення, грати і радувати вболівальників.

Так, хотілося перемогти. Але гру ми провели гідно. Звичайно, засмучуєшся, коли пропускаєш на останніх хвилинах. Це дуже неприємно для нас, а для мене як для воротаря - тим більше. Нічия - це теж хороший результат, тому думаю, що хлопці дуже добре зіграли", - резюмував футболіст.

Нагадаємо, Україна вийшла до чвертьфіналу турніру з другого місця групи і в чвертьфіналі зіграє з переможцем квартету D.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK