Мудрик і Ярмолюк потрапили до списку гравців, які можуть зробити прорив у новому сезоні АПЛ

Українці були відзначені в матеріалі відомого видання.
2023 г., 1 серпня, 17:04
Михайло Мудрик / Getty Images
Михайло Мудрик / Getty Images

Авторитетне англійське ЗМІ The Athletic випустило матеріал про футболістів кожного клубу АПЛ, від яких варто очікувати прориву в наступному сезоні.

До списку потрапили двоє українців, а саме хавбек Брентфорда Єгор Ярмолюк разом з одноклубниками Кіном Льюїсом-Поттером і Міккелем Дамсгором, а також Михайло Мудрик з Челсі.

"Дебютні сезони Кіна Льюїс-Поттера та Міккеля Дамсгаарда у складі Брентфорда були не надто вдалими. Льюїс-Поттер був поступово включений до складу команди Томасом Френком після того, як у липні цього року він перейшов із Галл Сіті за рекордні для клубу 16 млн фунтів. Однак через травми коліна і щиколотки він зміг зіграти лише 10 матчів у чемпіонаті.

Провівши повноцінну передсезонну підготовку, Льюїс-Поттер сподівається продемонструвати свій талант і забити гол, поки Іван Тоні відсторонений від гри. У Дамсгаарда в минулому сезоні було кілька яскравих моментів, і його завдання - домогтися більшої сталості.

Слідкуйте також за Єгором Ярмолюком, який перейшов у команду Брентфорд з українського Дніпра-1 минулого літа. 19-річний півзахисник високо оцінюється і вже офіційно переведений у старшу команду", - сказано в уривку про "бджіл".

Що стосується Мудрика, то він став єдиним футболістом "синіх", якого відзначили журналісти.

"У Михайла Мудрика були всі причини для боротьби на полі та поза ним у перші шість місяців його кар'єри в Челсі, але повноцінна передсезонка під керівництвом Маурісіо Почеттіно дала йому змогу перебудуватися і відновити свою впевненість.

Ефектний гол у ворота Брайтона свідчить про те, що цей процес йде повним ходом, а додавання до його приголомшливої швидкості клінічного завершення і прийняття рішень у фінальній третині - переконливий рецепт для суперзірки Прем'єр-ліги.

Цього сезону він покаже всім в Англії, чому Челсі був готовий заплатити донецькому Шахтарю 62 млн. фунтів стерлінгів, щоб привезти його на Стемфорд Брідж", - написано в тексті про українського вінгера.

Нагадаємо, раніше гравець Челсі заявив, що у Михайла безмежний потенціал.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK