Мудрик ощасливив свого персонального фаната, який втратив ногу в Маріуполі

16-річний хлопець до повномасштабного вторгнення грав за молодіжку місцевого футбольного клубу.
2023 г., 3 серпня, 18:29
Михайло Мудрик / Getty Images
Михайло Мудрик / Getty Images

Вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик втілив у життя мрію 16-річного Артема Свергуна, який втратив ногу після повномасштабного вторгнення Росії.

Український футболіст провів теплу зустріч зі Свергуном і подарував йому свою футболку. У своєму Instagram Мудрик відреагував на зустріч.

"Радий мати можливість здійснювати чиїсь мрії, можливо, саме через мене Бог відповідає на чиїсь молитви", - написав Михайло.

Читайте також: Мудрик допоміг Челсі уникнути поразки у матчі з Борусією Дортмунд

Зазначимо, що Артем втратив ногу 2 березня 2022 року. Цього дня Свергун разом із друзями пішов грати у футбол і помітив дрон, однак, він зі знайомими вирішив, що це звичайний дрон, який не несе загрозу. На жаль, вони помилялися. Дрон скинув гранату на поле, де грали хлопці, один із друзів хлопця загинув на місці, а другий отримав поранення.

Артема вдалося врятувати і відвести в лікарню, але, саме в цей день терористи зі збройних сил рф розпочали штурм міста і Свергуну не вдалося надати необхідну допомогу через обстріли лікарні. Хлопцеві ампутували ліву ногу вище коліна, а його права нога паралізована.

Варто сказати, що до повномасштабного вторгнення Артем займався в академії Маріуполя і мріяв стати професійним футболістом, однак, зараз його головна мрія - навчитися знову ходити.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK