Колишня колега глави Федерації футболу Іспанії звинуватила його у домаганнях

Прес-служба організації поспішила спростувати звинувачення.
2023 г., 24 серпня, 00:57
Луїс Рубіалес
Луїс Рубіалес

Екс-колега президента федерації футболу Іспанії Луїса Рубіалеса Тамара Рамос звинуватила його у домаганнях та приниженні.

За словами Рамос, Рубіалес бив її і аб'юзив.

"Мене ситуація з Ермосо зовсім не дивує, бо знаю його багато років і страждала на нього. Мене здивувало лише те, що він зробив публічно. Я отримувала від Рубіалеса приниження, побої та слова, які не можу повторити. Він казав: "Цікаво, якого кольору білизна на тобі сьогодні?"

Коли я подала на нього до суду, у нього було двоє немовлят. Мені було дуже неприємно і важко це робити. Просила його розірвати контракт, він не хотів, сказав мені, що якщо піду, вони навіть не дадуть мені допомоги з безробіття. Тому мені довелося подати на нього до суду. Думаю, тепер їм легше повірити мені, коли вони побачили його публічну поведінку», – сказала Рамос.

Зазначимо, що прес-служба іспанської Федерації футболу поспішила спростувати звинувачення дівчини, випустивши свою заяву.

"Королівська федерація футболу Іспанії висловлює жаль і засуджує дуже серйозні та хибні звинувачення, висунуті Тамарою Рамос, колишньою співробітницею президента Луїса Рубіалеса, коли він очолював профспілку AFE. Крім того, були вжиті негайні правові заходи з розумінням того, що не можна допускати заяви Єдине, чого вони хочуть - завдати шкоди іміджу Луїса Рубіалеса, скориставшись поточним медіапотоком", - йдеться у заяві Федерації.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: скандал Луїс Рубіалес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK