Не найбільша зірка в сім'ї: новачок Баварії привіз до Мюнхена дівчину-співачку

Ізраїльському голкіперу доведеться дуже вражати своєю грою, щоб вийти з тіні такої красуні.
2023 г., 25 серпня, 11:17
Даніель Перец і Ноа Кірел
Даніель Перец і Ноа Кірел

Баварія незабаром має оголосити про придбання перспективного ізраїльського голкіпера Даніеля Переца

Принаймні Перець вже знаходиться в Мюнхені, куди приїхав разом зі своєю коханою Ноа Кірел.

Хто така Ноа Кірел

Ноа Кірель - 22-річна (на рік молодша за Даніеля) ізраїльська співачка. Зліт Ноа розпочався у 2015 році, коли вона опублікувала свою першу пісню під назвою "Medabrim?" та миттєво стала популярною, вже у 2017 Кірел була номінована на звання найкращого міжнародного артиста за версією MTV Europe Music Awards.

У тому ж році вона взяла участь у телешоу Ізраїль має талант.

З 2020 по 2022 рік, як і переважна більшість ізраїльтян Кірел пройшла службу в армії, також у 2022 році дівчина досягла свого на даний момент головного успіху. Їй довірили представляти Ізраїль на Євробаченнї, де вона підкорила зал своїм запальним перформансом з піснею Unicorn, посівши третє місце.

Зазначимо, що і Перець разом із молодіжною збірною Ізраїлю проявив себе цього року на континентальному змаганні, пройшовши до півфіналу Євро до 21 року.

 

Історія взаємин Ноа Кірел і Даніеля Перца

Достеменно невідомо, як Кірел і Перець познайомилися. Ймовірно, це сталося завдяки тому, що брат футболіста працює в команді дівчини, проте їхні стосунки почалися зовсім недавно. Ще у травні цього року Ноа зустрічалася з одним із ізраїльських акторів, а чутки про її закоханість у перспективного воротаря почали з'являтися наприкінці червня.

Тоді красуня запостила у своїй Instagram Stories відео з матчу Маккабі Тель-Авів, за яке виступав Перец і як вдалося дізнатися журналістам саме він запросив її на гру, а потім пара зустрілася у ресторані у колі спільних знайомих.

Один з інсайдерів на той момент описував їхні стосунки як "уже не друзі, але ще й не коханці", проте, як бачимо пара віддає перевагу стрімкому розвитку відносин, тому вже через місяць дівчина разом зі своїм хлопцем поїхала в іншу країну, де почнеться новий етап як їхньої спільної історії, так і окремо історії перспективного футболіста та популярної співачки.

Примітно, що Ноа набагато відоміша за свого хлопця. На її Instagram підписано 1.8 млн. людей у той час, як у нього підписників не більше 60 тисяч.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Баварія

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK