Шеффілд - Евертон: огляд та результат матчу чемпіонату Англії 02.09.2023

"Іриски" спрогресували в атаці, але все ще погані у захисті.
2023 г., 2 вересня, 16:34
Шеффілд - Евертон
Шеффілд - Евертон

У рамках 4 туру чемпіонату Англії відбувся матч двох аутсайдерів в особі Шеффілд Юнайтед та Евертона.

Команди, які в матчах проти сильніших суперників не блищали атакуючими діями, у цьому матчі забили на двох цілих чотири м'ячі.

Відкрили рахунок у матчі "іриски". Автором забитого гола став Абдулай Дукуре. Примітно, що для мерсисайдців це був перший гол цього сезону, а останнє взяття воріт у минулій кампанії на свій рахунок також записав Дукуре.

Ще до перерви "клинки" відігралися і навіть вийшли вперед. Спочатку відновив паритет Кемерон Арчер, який відгукнувся на передачу з флангу. Потім той самий Арчер отримав м'яч у середині поля, пройшов з ним метрів у 20, вдарив з дальньої дистанції і влучив у штангу, яка в цьому моменті не стала "найкращим другом воротаря", адже від неї м'яч влучив у спину Джордана Пікфорда і залетів. у ворота.

У другому таймі колектив Шона Дайча все ж таки не дав себе перемогти. Арно Данжума на початку другої 45-хвилинки замкнув простріл з флангу, випередивши Анеля Ахмедходжича. На більшу команду виявилися не здатні, хоча за пару хвилин до кінця матчу Олівер МакБерні був зобов'язаний виривати перемогу для господарів, але Джордан Пікфорд зробив чудовий сейв.

Статистика матчу чемпіонату Англії Шефілд - Евертон

Шеффілд - Евертон 2:2

Голи : Арчер, 33, Пікфорд (автогол), 45+2 - Дукуре, 13, Данжума, 55

xG : 0.71 - 2.33
Володіння м'ячем: 45% – 55%
Удари : 12 - 16
Удари у ворота: 8 - 6

Шеффілд Юнайтед: Фодерінгем – Ахмедходжич, Іган (Башем, 68), Робінсон – Болдок, Соуза, Норвуд, Хамер, Ларусі (Томас, 68) – Макберні, Арчер (Траоре, 75)

Евертон: Пікфорд – Паттерсон, Тарковські (Годфрі, 90+1), Брантуейт, Янг – Гарнер (Макніл, 75), Гана, Онана, Дукуре – Данжума, Бету

Попередження: Ахмедходжич (49) – Брантуейт (9), Дукуре (73)

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Евертон Шефілд Юнайтед

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK