Тренер Бенфіки: Трубін - дуже хороший воротар, ми в нього віримо

Рогер Шмідт висловився про ситуацію із голкіперами команди.
2023 г., 2 вересня, 17:58
Рогер Шмідт
Рогер Шмідт

Наставник лісабонської Бенфіки Рогер Шмідт поділився думками про ситуацію, яка сталася з воротарською лінією команди.

Нагадаємо, основний голкіпер команди Одіссеас Влаходімос залишив стан "орлів" і тепер за місце у старті ведуть боротьбу Анатолій Трубін та Самуел Соареш.

За словами Шмідта, Трубін - дуже добрий воротар, в якого вірить тренерський штаб лісабонців, але й Соареш довів, що він готовий грати в основі.

"Я ніколи не оголошую стартові склади на прес-конференції. Я дав Трубіну кілька тижнів на те, щоб він звик до всього, набув впевненості та встановив контакт із товаришами по команді, що, на мій погляд, дуже важливо.

Після гри з Боавіштою я вирішив зробити заміну у воротах. На мою думку Самуел Соареш показує, що він готовий грати за Бенфіку. У нього все добре виходить.

Зараз із позицією воротаря у нас ситуація, коли з'явилася нова енергія. Трубін також має багато якостей, він має досвід гри в Лізі чемпіонів у дуже щільному графіку.

Я завжди шукаю правильний момент для гравців, щоб грати. Не лише воротарів, а й польових гравців. Іноді адаптація відбувається дуже швидко, і вони можуть втілити в життя тренування те, що ми хочемо, щоб вони робили на полі в тактичному плані. Іноді їм потрібно трохи більше часу.

Такі трансфери завжди довгострокові, ми підписуємо цих гравців, тому що переконані у них, тому вони підписують чотири-, п'яти- або шестирічні контракти.

Початок завжди залежить від типу гравця та ситуації у команді. Але Трубін – дуже хороший воротар, ми віримо в нього, зараз ситуація у воротах на 100% зрозуміла, – заявив фахівець.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Бенфіка Анатолій Трубін

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK