"Погані хлопці?": Мессі та Батлер взяли участь у рекламі голлівудського фільму

Зірки команд з Маямі захотіли приєднатися до Вілла Сміта та Мартіна Лоуренса.
29 травня, 10:02
Ліонель Мессі / Getty Images
Ліонель Мессі / Getty Images

Вже зовсім скоро, на початку червня, відбудеться прем'єра фільму "Погані хлопці: Все або нічого", яка стане вже четвертою частиною франшизи.

Нещодавно було випущено трейлер фільму, у якому взяли участь зіркові спортсмени. І оскільки події фільму розгортаються в Маямі, то й зірки були обрані зі спортивних команд цього міста.

До дуету "поганих хлопців" Вілла Сміта та Мартіна Лоуренса спробували приєднатися зірковий форвард Маямі Хіт Джиммі Батлер та восьмиразовий володар Золотого м'яча, форвард Інтер Майамі Ліонель Мессі.

Батлер сказав, що він хоче бути "поганим хлопцем", і Сміт і Лоуренс почали тренувати його, щоб побачити, чи готовий він приєднатися до них. Зрештою, Батлер змінив свою думку і вирішив повернутися до баскетболу.

Потім у двері поліцейських постукав Мессі, який шукав "поганих хлопців". Сміт та Лоуренс відповіли футболістові, що той помилився адресою.

Нагадаємо, що Ліонель Мессі нещодавно з'явився у промо-ролику фільму "Погані хлопці до кінця", в якому він зайнявся звичними речами.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK