Роналду - про сина: Кріштіану хоче бути футболістом, але я не тисну на нього сильно

Португалець розуміє, що синові й так буде непросто.
Вчора, 21:12
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

Форвард збірної Португалії та Ан-Насра Кріштіану Роналду прокоментував бажання свого сина стати футболістом.

Португалець розуміє, що його син зіткнеться з величезним тиском, і саме тому він сам намагається не тиснути на нього. Футболіст готовий дати Кріштіану-молодшому свободу дій, надихаючи його своїм прикладом.

"Я сказав: ось тобі дорожня карта, ось тобі орієнтир. Цьому поколінню складно щось пояснювати, але в моїй голові завжди крутиться: твій батько стане тобі прикладом. Діти щодня бачать, що я роблю вдома, на тренуванні, під час матчу. Вони кажуть: мій тато щоразу багато працює. Вони бачать це.

Кріштіану хоче бути футболістом, але я не тисну на нього сильно - лише трохи. Йому 14 років, як я буду на нього тиснути? Тиск уже є: він син Кріштіану. А уяви, якщо я почну зараз теж на нього тиснути.

Нехай робить власні помилки, нехай робить те, що вважає за потрібне. Я сподіваюся, що в майбутньому він стане професійним футболістом. Якщо ні, якщо в нього буде інша робота, я все одно завжди буду його підтримувати. Не можна чинити на синів тиск, тому що ми знамениті - не хочу цей тиск посилювати.

Я подаю приклад своїм дітям. Це найкращий спосіб. Намагаюся дати пораду, передати свої знання, досвід", - розповів Роналду на своєму Youtube-каналі.

Раніше також легендарний форвард несподівано анонсував прощальний матч.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Кріштіану Роналду

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK