Луческу: Якби Путін припинив бомбардування, зіграли б із Фенербахче в Києві

Тренер Динамо поділився очікуваннями від майбутнього протистояння у кваліфікації Ліги чемпіонів.
2022 г., 18 червня, 19:52
Мірча Луческу / Getty Images
Мірча Луческу / Getty Images

Головний тренер Динамо Мірча Луческу висловився про майбутню участь у кваліфікації Ліги чемпіонів, де київська команда у другому раунді відбору зустрінеться з турецьким Фенербахче.

"Участь Динамо в Лізі чемпіонів дуже важлива для підняття морального духу українців, змучених війною. Ми хочемо показати, що життя продовжується і що ми не зупинили футбол, незважаючи на бомби. Люди були спустошені за останні чотири місяці. Тепер ми намагаємося змусити їх посміхатися завдяки футболу.

Читайте також: Історія протистояння Динамо - Фенербахче: лігочемпіонівські розбірки "нульових" і товариська зустріч

Це буде найскладніший матч для нас. Я не хотів би зустрічатися з Фенербахче на цій стадії турніру. Думаю, що цей матч стане найважливішим у відборі.

Перший матч, найімовірніше, пройде у Польщі. Однак, якби Путін припинив бомбардування, то ми зіграли б із Фенербахче в Києві. Мрію про те, щоб війна закінчилася і ми знову грали на переповненому стадіоні", - наводить слова Луческу spor.haber7.com.

Нагадаємо, що перший поєдинок другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів Динамо проведе із Фенербахче умовно вдома 19/20 липня. Матч-відповідь відбудеться 26/27 липня в Стамбулі.

Раніше повідомлялося, що Динамо повернулося в Україну, де розпочне тренувальний процес у Києві


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK