Динамо та Фенербахче не виявили сильнішого

Завершився перший матч другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.
2022 г., 20 липня, 22:46
Динамо - Фенербахче / Getty Images
Динамо - Фенербахче / Getty Images

Київське Динамо провело перший офіційний матч в 2022 році. Суперник відразу був далеко не з легких - турецький Фенербахче.

З самого початку зустрічі саме турки володіли перевагою, більше працювали з м'ячем, а через це й частіше створювали небезпечні атаки. Динамо змогло прокинутися ближче до 20-ї хвилини і провести декілька досить цікавих випадів до воріт Байиндира.

Тим не менше, якщо Георгій Бущан досить часто вступав в гру, а одного разу в неймовірному стилі дійсно врятував свою команду, то голкіпер суперника м'яча торкався лише тоді, коли вводив його в гру ударом від воріт. 

У Динамо були моменти, але Бєсєдін не дістав до м'яча, Вербіч не влучив по ньому так, як слід, а Сидорчук запускав снаряд вище чи повз ворота.

В другому таймі ситуація не сильно змінилась. Так само Динамо віддало ініціативу супернику, який так само не міг конвертувати свою перевагу в забиті голи. 

До самого кінця матчу Динамо так жодного разу і не змогло влучити в отвір воріт Фенербахче, хоча декілька разів змогло налякати турецьких фанатів. Тим не менше, все буде вирішуватися в Стамбулі через тиждень.

Мірчі Луческу доведеться багато попрацювати, щоб його команда показала себе краще наступного разу.

Динамо - Фенербахче 0:0

Динамо: Бущан – Кендзьора, Забарний, Попов (Сирота, 83), Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко – Циганков (Караваєв, 88), Вербич (Ванат, 83) – Бульяський (Гармаш, 77), Бєсєдін

Фенербахче: Байиндир – Кадіголу, Солої, Сердар Азіз (Тіссеран, 46), Осайї-Самюел – Кахведжі (Брума, 63), Юксес, Вілліан Арао – Кінг (Лінкольн, 63), Е.Валенсія (Дурсун, 72), Россі (Гулер, 72)

Попередження: Сидорчук, Бєсєдін, Гармаш - Кінг, Дурсун


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK