"Ганьба вам": Артем Кравець засудив скандування фанатів Фенербахче у матчі з Динамо

Колишній гравець "біло-синіх" відреагував на дії турецьких вболівальників.
2022 г., 28 липня, 01:06
Артем Кравец / https://www.instagram.com/kravets89/
Артем Кравец / https://www.instagram.com/kravets89/

Київське Динамо пробилося до третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів після виїзної перемоги над турецьким Фенербахче з рахунком 2:1. За киян голами відзначилися Віталій Буяльський та Олександр Караваєв.

Під час матчу стався інцидент за участю турецьких фанатів - у певний момент вони почали скандувати ім'я президента РФ. На це відреагував колишній форвард "біло-синіх" Артем Кравець, котрий також чотири роки провів у турецькому чемпіонаті.

"Я відіграв у Туреччині понад 4 роки! І я дуже розчарований... Весь цивілізований світ підтримує Україну. Але фанати підтримують путлера, який влаштував геноцид українців...", - написав у себе в Instagram Кравець.

"Ганьба вам...Немає слів. Ви не можете підтримувати геноцид!!! Коли деякі люди безкоштовно відправляють байратари і допомагають нашій країні...".

Читайте також: Динамо зіграє в третьому раунді Ліги чемпіонів зі Штурмом

Перший вояж Артема Кравця до Туреччини стався взимку 2018 року, коли він залишив Динамо у статусі вільного агента заради переходу до Кайсеріспору. Провівши там півтора роки, він знову у статусі вільного агента повернувся до Києва, звідки через місяць знову ж таки безкоштовно поїхав до Коньяспора. З лютого 2022 року залишається без клубу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK