Штурм - Динамо: прогноз на матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів

Команди зустрінуться в матчі-відповіді третього раунду відбору Ліги чемпіонів-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 9 серпня, 10:02
Штурм - Динамо: прогноз на матч-відповідь / ФК Динамо Киев
Штурм - Динамо: прогноз на матч-відповідь / ФК Динамо Киев

У вівторок, 9 серпня, київське Динамо зустрінеться на виїзді зі Штурмом у матчі-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2022/23.

Поєдинок відбудеться на стадіоні Меркур Арена у Ґраці (Австрія). Стартовий свисток у грі пролунає о 21:30 за київським часом.

Перший матч між українською та австрійською командами, який було зіграно 3 серпня у польському місті Лодзь, завершився перемогою "біло-синіх" із рахунком 1:0.

У матчі-відповіді між Штурмом і Динамо експерти віддають невелику перевагу команді з Ґраца.

Прогноз на матч Штурм - Динамо

На перемогу австрійської команди в основний час поєдинку можна поставити з коефіцієнтом 2,33, тоді як тріумф київського клубу оцінили у 3,15.

На нічию у зустрічі приймають ставки з коефіцієнтом 3,30.

Перемога Штурму в додатковий час оцінюється у 13,00, а Динамо - у 15,50. У можливій серії пенальті шанси у команд рівні - 13,50.

При цьому шанси киян на вихід до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів оцінюються вище. На загальний успіх Штурму в протистоянні можна поставити з коефіцієнтом 3,35, а Динамо - 1,33.

Читайте також: Визначився потенційний суперник Динамо у плей-офф відбору Ліги чемпіонів

Переможець цього протистояння вийде до раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, де зустрінеться з переможцем пари Бенфіка (Португалія) - Мідтьюлланд (Данія). У першому матчі лісабонці розгромили суперника 4:1. Переможений відправиться в груповий етап Ліги Європи.

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу-відповіді Штурм - Динамо, яка розпочнеться 9 серпня о 21:30 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK