Штурм - Динамо: де дивитися матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів

Команди зустрінуться в матчі-відповіді третього раунду відбору Ліги чемпіонів-2022/23. Дізнайся, де дивитися цей поєдинок у прямому ефірі на ISPORT.ua.
2022 г., 8 серпня, 20:30
Штурм - Динамо: де дивитися матч-відповідь / ФК Динамо Киев
Штурм - Динамо: де дивитися матч-відповідь / ФК Динамо Киев

У вівторок, 9 серпня, київське Динамо зіграє на виїзді зі Штурмом у матчі-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2022/23.

Поєдинок пройде на стадіоні Меркур Арена у Ґраці (Австрія). Стартовий свисток у грі пролунає о 21:30 за київським часом.

Перша зустріч між українською і австрійською командами, що відбулася 3 серпня у польському місті Лодзь, завершилася перемогою "біло-синіх" із рахунком 1:0.

Де дивитися матч Штурм - Динамо

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу-відповіді Штурм - Динамо, яка розпочнеться 9 серпня о 21:30 за київським часом.

Окрім того, в Україні цей поєдинок у прямому ефірі покаже телеканал Setanta Sports. Також трансляція буде доступна на сервісі setantasports.com.

Із затримкою в 15 хвилин поєдинок транслюватиметься на телеканалі 2+2.

Читайте також: Визначився потенційний суперник Динамо у плей-офф відбору Ліги чемпіонів

Переможець цього протистояння вийде до раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, де зустрінеться з переможцем пари Бенфіка (Португалія) - Мідтьюлланд (Данія). У першому матчі лісабонці розгромили суперника 4:1. Переможений відправиться у груповий етап Ліги Європи.

Зазначимо, що у матчі-відповіді між Штурмом і Динамо експерти віддають невелику перевагу австрійській команді.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK