Матч Динамо - Бенфіка обслужить знайомий українським клубам німецький арбітр

Київська та лісабонська команди зустрінуться у першому поєдинку плей-офф відбору Ліги чемпіонів.
2022 г., 15 серпня, 15:14
Фелікс Цваєр / Getty Images
Фелікс Цваєр / Getty Images

У середу, 17 серпня, київське Динамо зустрінеться з лісабонською Бенфікою у першому матчі плей-офф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

Поєдинок відбудеться на муніципальному стадіоні ЛКС імені Владислава Крола у польському місті Лодзь та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, на майбутній матч було призначено німецьку бригаду арбітрів на чолі з Феліксом Цваєром.

Асистентами рефері будуть Стефан Лупп та Марко Ахмюллер, четвертий арбітр - Свен Яблонскі.

За VAR відповідатимуть Бастіан Данкерт та його помічник Гарм Осмерс.

Читайте також: Динамо - Бенфіка: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Раніше Цваєр неодноразово перетинався з представниками України, і матчі з його суддівством проходили зі змінним успіхом для українських команд. Він працював на поєдинках Шахтар - Фенербахче (3:0), Шахтар - Наполі (2:1) та Шахтар - Аталанта (0:3) у Лізі чемпіонів, Бешикташ - Динамо (1:1) у Лізі чемпіонів, Дніпро - Інтер ( 0:1) у Лізі Європи та Чорноморець - Динамо Загреб (2:1) у Лізі Європи.

Також німецький рефері обслуговував товариський матч між збірними Австрії та України (3:2) та відбірковий поєдинок чемпіонату світу-2022 Україна - Боснія і Герцеговина (1:1).

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Динамо - Бенфіка, яка розпочнеться 17 серпня о 22:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK