Відсутність капітана та протистояння з Яремчуком: анонс матчу Динамо - Бенфіка

ISPORT розповідає, де і коли відбудеться матч Динамо – Бенфіка та які шанси у киян на прохід у наступний етап Ліги чемпіонів.
2022 г., 17 серпня, 07:42

Можна сказати, що нарешті повертається справжній лігочемпіонівський футбол - Динамо та Бенфіка зіграють в плей-офф раунді Ліги чемпіонів. Переможець цього протистояння вийде в груповий етап турніру.  

Поєдинок буде номінально домашнім для киян. Онлайн-трансляція матчу Динамо - Бенфіка буде доступна на ISPORT.

17 серпня 2022 року, початок матчу 22:00 за Києвом
Муніципальний стадіон міста Лодзь (Польща)
Де дивитися матч

В рамках шляху чемпіонів кваліфікації ЛЧ є три раунди, які потрібно пройти, щоб дістатися групового етапу. Динамо - єдина команда, яка стартувала з найпершого раунду і все ще "Залишається в грі". Бенфіка стартувала в відборі лише з третього раунду, а тому змогла здолати наразі тільки одного суперника.

Шлях по турніру

Першим опонентом Динамо став турецький Фенербахче, обидва матчі з яким в основний час закінчилися внічию. Далі був австрійський Штурм, з яким команда Луческу обмінлася перемогами, але також змогла здолати цього суперника в додатковий час.

20.07 / Динамо - Фенербахче 0:0
27.07 / Фенербахче - Динамо 1:2 (в додатковий час)
03.08 / Динамо - Штурм 1:0
09.08 / Штурм Динамо 1:2 (в додатковий час)

Суперником Бенфіки став данський Мідтьюлланд, який не був в змозі чинити достойний опір цій команді - дві легкі перемоги португальців.

02.08 / Бенфіка - Мідтьюлланд 4:1
09.08 / Мідтьюлланд - Бенфіка 1:3

Перед матчем

Через повномасштабне російське вторгнення на територію України наш чемпіонат досі не стартував, а тому вся ігрова практика Динамо - це ті самі чотири матчі в Лізі чемпіонів (якщо не рахувати товариські спаринги).

В той же час Бенфіка вже встигла провести два поєдинки чемпіонату Португалії. В першому турі  була розгромлена Ароука, а ось минулими вихідними в дуже тяжкому матчі вдалося добути мінімальну перемогу над Каса Піа. До того ж, в кінцівці матчу було видалено ветерана Отаменді.

У обох команд є суттєві втратив  центрі поля. Луческу в першому матчі не зможе розраховувати на капітана команди - Сергія Сидорчука, який перебрав жовтих в минулих матчах. Також не зможе зіграти і Денис Гармаш, причина та ж сама, але свою "фатальну" жовту він взагалі отримав за суперечки з арбітром.

У Бенфіки пошкодження отримав Жоао Маріо і не зрозуміло, наскільки він буде готовим брати участь в матчі. На старті сезону цей хавбек грає велику роль в своїй команді

Динамо - Бенфіка: орієнтований склад команд

Скоріше за все, Мірча Луческу не буде вигадувати велосипед і на Бенфіку випустить той самий склад, що й виходив в старті проти Штурма, але з однією заміною для Сидорчука.

А хто зможе замінити капітана? Головним претендентом, звичайно, є Олександр Андрієвський, якого румунський спеціаліст випускав на заміну в останньому матчі. Тим не менше, є ще імовірність того, що на позицію Сидорчука опуститься Шепелєв, але тоді Містеру доведеться шукати когось на лівий фланг атаки - можливо, Караваєв?

Динамо: Бущан - Кендзьора, Забарний, Сирота, Дубінчак - Шапаренко, Андрієвський - Циганков, Буяльський, Шепелєв - Бєсєдін

Бенфіка: Влаходімос - Гілберто, Отаменді, Морато, Грімальдо - Фернандес. Флорентіно, Чікіньо - Рафа Сільва, Рамуш, Нерес

Прогноз

Кияни здолали обох суперників в минулих раундах, але, відверто кажучи, їхня гра бажає набагато кращого. На папері шансів проти цієї Бенфіки дуже мало.

Читайте також: Динамо - Бенфіка: прогноз на матч Ліги чемпіонів

Щоб пройти цей бар'єр киянам необхідно віддати всіх себе на футбольному полі, але при цьому їм ще й повинна посміхнутися фортуна.

Тим не менше, хотілося б помилятися, але прогноз перед першим матчем буде не втішним. 

Прогноз ISPORT: 0:1


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK