Луческу: Наразі Бенфіка підготовлена ​​набагато краще, ніж ми

Тренер Динамо висловився про протистояння з лісабонцями у відборі Ліги чемпіонів.
2022 г., 23 серпня, 08:05
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев

Головний тренер Динамо Мірча Луческу поділився думками щодо матчу-відповіді раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти Бенфіки.

"Бенфіка грає у хороший футбол, організовано, з хорошими комбінаціями. Команда провела безліч поєдинків у кваліфікації Ліги чемпіонів та у внутрішньому чемпіонаті. Наш суперник перебуває в хорошій позиції, і я не можу сказати, хто кращий. Усі футболісти досвідчені та високого міжнародного рівня - Жілберту, Жоау Маріу, Грімальдо - у них високий потенціал, Рафа Сілва, мабуть, найкращий, і для мене сюрприз, що протягом усього цього часу він перебуває в Лісабоні, адже він міг би грати у великому клубі в іншій країні.

Читайте також: Циганков і Попов не зіграють у матчі-відповіді з Бенфікою

Динамо має забити три м'ячі? Не три, а два голи і грати екстра-тайми, як ми вже звикли грати останні два матчі на виїзді в Лізі чемпіонів. Наразі лісабонська команда підготовлена ​​набагато краще, ніж ми. Намагатимемося показати хорошу гру напередодні старту чемпіонату України. Побачимо, що вийде.

Впевнений, що на трибунах буде чудова атмосфера, прийде багато вболівальників. Бенфіка - найкраща команда в Португалії і гратиме на найвищому рівні. А у нас дуже молоді гравці, ми не змогли провести трансфери, футболісти більше двох місяців не бачать своїх родин, бо вони живуть далеко від них.

Нам буде нелегко, але намагатимемося забути всі позафутбольні обставини та зосередитись лише на грі. Сподіваюся, ми покажемо гарну гру", - наводить слова Луческу офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, що матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів Бенфіка - Динамо відбудеться у вівторок, 23 серпня, на Ештадіу ду Бенфіка в Лісабоні (Португалія). Початок зустрічі - о 22:00 за київським часом. У першому поєдинку київська команда програла з рахунком 0:2.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK