Тренер Бенфіки: Маємо зіграти проти Динамо на найвищому рівні з перших секунд матчу

Наставник лісабонців поділився думками про другий поєдинок із киянами.
2022 г., 23 серпня, 12:49
Роджер Шмідт / Getty Images
Роджер Шмідт / Getty Images

Головний тренер Бенфіки Роджер Шмідт прокоментував майбутній матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти Динамо.

Поєдинок Бенфіка - Динамо відбудеться у вівторок, 23 серпня, на Ештадіу ду Бенфіка у Лісабоні (Португалія). Початок зустрічі - о 22:00 за київським часом. У першому матчі київська команда програла з рахунком 0:2.

"Ми маємо зіграти на найвищому рівні з перших секунд матчу. Ми зіграли добре в першому матчі, але поки що ми лише на півдорозі. Відчули, що Динамо - це хороша команда, небезпечна, і вони будуть битися за вихід до групового турніру. У нас є перевага завдяки тому, що ми гратимемо при своїх уболівальниках, на своєму стадіоні, тому ми маємо показати, що сильніше хочемо потрапити до групового турніру.

У першому матчі ми грали проти дуже гарної команди, яка завдала нам чимало проблем в обороні. Вони адаптують свою тактику, відштовхуючись від результату першого матчу, тому дуже важливо не втрачати концентрацію з перших секунд.

Зараз не час змінювати стартовий склад. Нам потрібна гранично сфокусована команда. Нам потрібна найкраща команда на полі та найкращі запасні на лавці. Я не скажу вам стартовий склад, але ми хочемо зіграти найкращими", - наводить слова Шмідта офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу-відповіді Бенфіка - Динамо.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK