Вінгер Буяльський та вихід Караваєва: стартові склади на матч Бенфіка - Динамо

Мірча Луческу зробив вимушені заміни через травми кількох виконавців.
2022 г., 23 серпня, 21:19
Динамо Київ / ФК Динамо Киев
Динамо Київ / ФК Динамо Киев

У вівторок, 23 серпня, у Лісабоні на Ештадіу да Луж відбудеться матч-відповідь кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між Бенфікою та київським Динамо.

Головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу був змушений зробити кілька перестановок після того, як стало відомо, що через травми не зможуть зіграти Віктор Циганков та Денис Попов. Так, на місці лівого вінгера зіграє Віталій Буяльський, а на місці Циганкова вийде Олександр Караваєв.

У центрі оборони знову вийде Олександр Сирота – у першій грі у парі з Іллею Забарним вийшов саме Попов. Український форвард "орлів" Роман Яремчук розпочне зустріч із лави запасних.

Бенфіка Лісабон: Влаходімос – Жилберто, Отаменді, Морато, Грімальдо – Фернандес, Флорентіну, Давід Нерес, Жоау Маріу, Рафа Сілва – Гонсалу Рамуш.

Запасні: Елтон Лейте, Вертонген, Ба, Яремчук, Діогу Гонсалвеш, Шикінью, Ристич, Вайгль, Муса, Енріке Араужу, Паулу Бернарду, Антоніу Сілва.

Динамо Київ: Бущан – Кендзера, Забарний, Сирота, Вівчаренко – Сидорчук, Шапаренко, Караваєв, Шепєлєв, Буяльський – Бєсєдін.

Запасні: Нещерет, Бойко, Боль, Бурда, Ванат, Яцик, Гармаш, Кравченко, Тимчик, Царенко, Дубінчак, Антюх.

Слідкувати за подіями поєдинку можна буде на ISPORT завдяки текстовій онлайн-трансляції.

Нагадаємо, що в першій зустрічі кияни поступилися з рахунком 0:2. Матч Бенфіка - Динамо розпочнеться о 22:00 за київським часом. 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK