Лейпциг - Шахтар 1:4 як це було

Команди зустрінуться у матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів-2022/23. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2022 г., 6 вересня, 21:45
Футболісти Шахтаря / ФК Шахтер Донецк
Футболісти Шахтаря / ФК Шахтер Донецк

У вівторок, 6 вересня, донецький Шахтар розпочинає свій виступ на груповому етапі нового розіграшу Ліги чемпіонів сезону-2022/23.

Суперником команди Ігоря Йовічевіча у першому поєдинку головного європейського клубного турніру стане німецький РБ Лейпциг, з яким "гірники" зіграють у гостях.

Матч першого туру групового раунду Ліги чемпіонів Лейпциг – Шахтар буде зіграний на Ред Булл Арені у Лейпцигу. Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 22:00 за київським часом.

Онлайн-трансляція матчу Лейпциг - Шахтар

Буде доступна в цій новині 6 вересня, починаючи з 22:00 за Києвом.

Лейпциг та Шахтар потрапили до групи F Ліги чемпіонів, де їхніми суперниками також будуть мадридський Реал та шотландський Селтік.

У своїй історії Шахтар та Лейпциг раніше ніколи не грали на офіційному рівні. На думку експертів, фаворитом майбутнього матчу є "бики".

Напередодні поєдинку команди провели свої матчі у першості країни. Лейцпіг розгромно поступився Айнтрахту (0:4), а Шахтар мінімально переграв Рух (1:0).

У наступному турі Ліги чемпіонів німецький клуб зіграє проти мадридського Реалу, а Шахтар - Селтіка. Матчі відбудуться 14 вересня.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK