Реал, втративши Бензема через травму, розгромив Селтік

Суперник "Шахтаря" по групі Ліги чемпіонів легко впорався зі своїм опонентом.
2022 г., 7 вересня, 00:03
Реал Мадрид / Getty Images
Реал Мадрид / Getty Images

У вівторок, 6 вересня, у Глазго відбувся матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів, у якому Селтік приймав у гостях мадридський Реал. Зустріч завершилася розгромною перемогою "бланкос" із рахунком 3:0.

Перший тайм поєдинку для королівського клубу був затьмарений травмою капітана та лідера команди Каріма Бензема. Через пошкодження коліна француз не зміг продовжити зустріч, замість нього на полі з'явився Еден Азар, який у другому таймі стане чи не найкращим гравцем вечора.

Але перші результативні дії відбулися без участі бельгійця – спочатку Федеріко Вальверде асистував Вінісіусу, який відкрив рахунок у матчі.

Усього чотирма хвилинами пізніше своє слово сказав Азар, віддавши гольову передачу на Луку Модрича, який став капітаном після заміни Бензема. А за 15 хвилин до кінця зустрічі вже сам Еден відзначився голом, успішно замкнувши передачу від Дані Карвахаля.

Ось таким чином "бланкос" розпочали свій шлях у єврокубках. Але навіть розгромна перемога не дозволила команді Карло Анчелотті очолити квартет F, адже донецький Шахтар провів визначний поєдинок у Німеччині проти РБ Лейпцига.

У наступному турі Реал на своєму полі прийматиме "биків", а шотландці вирушать у гості до "гірників".

Селтік - Реал Мадрид 0:3
Голи: Вінісіус, 56, Модрич, 60, Азар, 77.

Селтік: Харт - Юранович, Картер-Вікерс, Єнц, Тейлор - О'Райлі (Муй, 72), МакГрегор, Хатате (Тернбулл, 72) - Абада (Маеда, 46), Якумакіс (Фурухасі, 72), Жота (Хакшабанович, 82).

Реал Мадрид: Куртуа - Карвахаль, Мілітао (Рюдігер, 46), Алаба, Менді - Модрич (Асенсіо, 80), Чуамені (Камавінга, 71), Кроос, Вальверде - Бензема (Азар, 30), Вінісіус (Родріго, 80).

Попередження: Маеда - Менді.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK