Грізманн - про ліміт ігрового часу: Я хочу більшого, але віддам усі сили заради команди

Гравець не може вплинути на ситуацію, що склалася в клубі, але при цьому готовий робити все, що йому скажуть.
2022 г., 8 вересня, 20:48
Антуан Грізманн / Getty Images
Антуан Грізманн / Getty Images

У непростому стартовому поєдинку групового етапу Ліги чемпіоном мадридський Атлетіко святкував перемогу над Порту, який грав у меншості, з рахунком 2:1. Це стало можливим завдяки пізньому голу Антуана Грізманна, що вийшов на заміну.

Нинішнього сезону 31-річний француз виходить виключно на заміни, граючи не більше 30 хвилин. Вся річ у тому, що він став заручником ситуації між Барселоною та Атлетико.

Читайте також: Атлетико і Порту організували триллер, Тоттенгем і Брюгге перемогли

"Матрацники" взяли його в оренду на два роки. В угоді прописано умову, що якщо Антуан зіграє 50% і більше ігрового часу в матчах, де він доступний, мадридці будуть змушені викупити його за 40 мільйонів євро.

Оскільки минулого сезону він відіграв 80% такого часу, зараз клуб намагається збити цей відсоток нижче за прописаний. Від того й такий дивний менеджмент гравця, який, за своїми ж словами, щасливий перебувати там, де він знаходиться.

"Я дуже щасливий. Як і казав, коли повернувся сюди, я збираюся віддати все для команди. Я справді щасливий тут. Єдине, чого хочу — грати тут і віддати все ради клубу, заради Чоло, заради вболівальників", - цитує Грізманна 90min.

"Ліміт часу? Так, це те, що є, але це не в моїх руках. Я просто вдячний тому, що я тут. Моя родина щаслива. Звичайно, я хочу більшого, але я віддам усі сили в ці хвилини, які отримую" .

Нинішнього сезону Антуан Грізманн відіграв лише 143 хвилини. Але це не завадило йому записати на свій рахунок вже три голи.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK