Шахтар - Селтік: онлайн-трансляція матчу Ліги чемпіонів на 14.09.22

Команди зустрінуться у матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів-2022/23. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2022 г., 14 вересня, 19:30
Шахтар - Селтік: онлайн-трансляція / ФК Шахтер Донецк
Шахтар - Селтік: онлайн-трансляція / ФК Шахтер Донецк

У середу, 14 вересня, донецький Шахтар продовжить виступ на груповому етапі розіграшу Ліги чемпіонів сезону-2022/23.

Суперником команди Ігоря Йовічевіча у другому поєдинку головного європейського клубного турніру стане шотландський Селтік. Поєдинок відбудеться у Варшаві (Польща).

Матч другого туру групового раунду Ліги чемпіонів Шахтар - Селтик буде зіграний на Стадіоні Війська Польського у Варшаві. Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 19:45 за київським часом.

Онлайн-трансляція матчу Шахтар - Селтік

Буде доступна у цій новині 14 вересня, починаючи з 19:45 за Києвом.

Шахтар та Селтик потрапили до групи F Ліги чемпіонів, де їхніми суперниками також будуть мадридський Реал та РБ Лейпциг. У першому турі "гірники" сенсаційно обіграли німецький клуб на виїзді - 4:1, а Селтік у рідних стінах розгромно поступився Реалу (0:3).

У своїй історії Шахтар та Лейпциг зіграли чотири рази на офіційному рівні. Команди зустрічалися виключно на груповому етапі Ліги чемпіонів, де завжди перемагали господарі. 2004 року Шахтар у Донецьку розгромив Селтік (3:0), а вже наступного туру шотландці мінімально обіграли українську команду.

У 2007 році "гірники" обіграли Селтік - 2:0, а в п'ятому турі групового етапу шотландці здобули перемогу з рахунком 2:1. Саме ця перемога допомогла Селтіку вийти у плей-офф турніру.

На думку експертів, фаворитом майбутнього матчу є Селтік.

У наступному турі Ліги чемпіонів Шахтар на виїзді зіграє проти проти мадридського Реалу, а Селтік вдома прийме Лейпциг. Матчі відбудуться 5 жовтня.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK