Мюллер: Мане попросив випадково не віддати пас на Левандовського

Незабаром на полі зустрінуться старі знайомі, які вважалися одним із найкращих тандемів в історії Баварії.
2022 г., 13 вересня, 15:54
Томас Мюллер / Getty Images
Томас Мюллер / Getty Images

У вівторок, 13 вересня, у Мюнхені відбудеться матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів, у якому Баварія прийматиме у гостях Барселону. У стартовому складі каталонців очікується поява Роберта Левандовського, який провів у складі "ротен" вісім років, вигравши за цей період усі можливі трофеї.

Під час передматчевої прес-конференції граюча легенда німців Томас Мюллер, який став для поляка одним з найкращих друзів, розповів про прохання новачка команди Садіо Мане, який був покликаний замінити в клубі як раз Левандовського.

"Садіо жартував, кажучи мені, щоб я не помилився і не віддав пас на Левандовського під час гри. Завтра ми повинні грати у свою гру і не надто зосереджуватися на Леві", — цитує Мюллера talkSPORT.

"Наш зв'язок на полі з часом зростав. Але зараз у нас багато універсальних гравців попереду і немає жодного чистого нападаючого. Суперники не знають, хто є основним форвардом, і ми маємо змусити це працювати".

Читайте також: Баварія - Барселона: прогноз на матч Ліги чемпіонів

Матч Баварія – Барселона розпочнеться о 22:00 за київським часом. Нагадаємо, що у першому турі обидві команди здобули впевнені перемоги: іспанці розгромили Вікторію Плзень 5:1, а німці обіграли міланський Інтер 2:0.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK