Йовічевіч: Це найкращий Селтик протягом останніх 20 років

Наставник донецької команди висловився про нічию у Лізі чемпіонів.
2022 г., 15 вересня, 07:42
Ігор Йовичевіч / ФК Шахтер Донецк
Ігор Йовичевіч / ФК Шахтер Донецк

У рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів Шахтар зіграв унічию із Селтіком (1:1).

Головний тренер "гірників" Ігор Йовічевич підбив підсумки протистояння. За словами фахівця, шотландська команда зараз перебуває у чудовій формі.

"Це був важкий матч. Я вас запевняю, що кожній команді було б непросто з таким Селтіком. Це найкращий Селтік протягом останніх 20 років – з гарним тренером і з дуже динамічними футболістами, які дуже швидко вступають у відбір м’яча після втрати, є дуже агресивними в пресингу, не дають дихати взагалі. Якщо ви бачили, то в першому матчі вони мали забивати 4 м’ячі Реалу. Програли 0:3, але до 60-ї хвилини Селтік перевершував мадридців і за моментами, і за грою.

Йовічевіч відзначив агресивний настрій суперника на перших хвилинах гри.

"Тож ми тут не говоримо про випадковість, ми готувалися дуже серйозно. Вони мають більше досвіду, у них інтернаціональний склад із високою вартістю гравців, вони були фаворитами. Ми знали, що початок матчу буде агресивним, і витримати цей момент для нас було дуже важливо. Однак вони забили. Вони відчували підтримку своїх уболівальників, які їх увесь час штовхали вперед і надавали енергію".

Наставник Шахтаря відзначив настрій української команди перед матчем.

"Для нас це чудовий досвід. Гадаю, що не давали суперникові створювати багато моментів. Знали, за кого ми граємо: розуміємо, що нас підтримували люди на трибунах, давали нам імпульс, плюс 40 мільйонів українців, які перебувають у своїй країні, які 100% дивилися наш матч і надавали нам енергію. Тож це очко, можна сказати, відмінний результат. Не лише тому, що взяли бал, а ще й забрали 2 очки в Селтіка. Це може бути важливо, тому що ніколи не знаєш, як буде далі", - відзначив Йовічевіч.

У турнірній таблиці групи Шахтар посідає друге місце, маючи чотири очки. Лідирує Реал, у якого шість очок.

На ISPORT доступно відео голів та огляд матчу Шахтар - Селтік.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK