Шахтар і Реал розсудить арбітр, який раніше перетинався з Динамо та збірною України

"Гірники" приймуть мадридців у четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів.
2022 г., 10 жовтня, 20:22
Орел Грінфельд / Getty Images
Орел Грінфельд / Getty Images

У вівторок, 11 жовтня, донецький Шахтар у рамках четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів зустрінеться із мадридським Реалом.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, на цей поєдинок було призначено ізраїльську бригаду арбітрів на чолі з Орелом Грінфельдом. Асистентами рефері будуть його співвітчизники Рой Хассан та Ідан Ярконі, а четвертим суддею - Ейтан Шмулевіц.

Відповідальним за систему VAR буде Марко Ді Белло з Італії, а його помічником - ізраїльтянин Давид Фуксман.

Читайте також: Шахтар: Дуже непросто думати про матч із Реалом, коли наша країна в небезпеці

Раніше Грінфельд уже перетинався з українськими командами в єврокубкових турнірах. Динамо у 2020 році за його суддівства перемогло 2:0 АЗ у кваліфікації Ліги чемпіонів. Також у 2016 році Ворскла поступилася у відборі Ліги Європи загребській Локомотиві (2:3), а Зоря програла у групі Ліги Європи Манчестер Юнайтед (0:1).

Окрім того, Грінфельд обслуговував два матчі збірної України: у 2016 році "синьо-жовті" у товариській зустрічі обіграли Кіпр (1:0), а у 2020 році у поєдинку Ліги націй зазнали поразки від Німеччини (1:2).

Нагадаємо, що матч четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів Шахтар - Реал буде зіграний у Варшаві. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK