Селтік - Шахтар: де дивитися матч 25.10.2022 Ліги чемпіонів

Команди зустрінуться в матчі 5-го туру Ліги чемпіонів-2022/23. Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися цей поєдинок, а також місце та час його проведення.
2022 г., 25 жовтня, 10:30
Селтік - Шахтар / Getty Images
Селтік - Шахтар / Getty Images

У вівторок, 25 жовтня, донецький Шахтар проведе свій п'ятий матч на груповому етапі Ліги чемпіонів сезону-2022/23.

Суперником "гірників" у черговому поєдинку групи F головного європейського клубного турніру буде шотландський Селтік, із яким команда Ігора Йовічевіча зіграє на виїзді.

Матч п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів Селтік - Шахтар відбудеться на стадіоні Селтік Парк у Глазго (Шотландія). Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

Наразі Шахтар за підсумками чотирьох зіграних турів посідає третє місце в своїй групі, набравши п'ять очок. Селтік замикає квартет, маючи у своєму активі один пункт і втративши шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Донецьку команду на один бал випереджає німецький Лейпциг, а лідирує в групі з десятьма очками мадридський Реал, який уже забезпечив собі вихід у наступну стадію турніру.

Де дивитися матч Селтік - Шахтар

На ISPORT буде доступна текстова трансляція матчу Ліги чемпіонів Селтік - Шахтар, де можна дивитися поточний хід поєдинку. Матч розпочнеться 25 жовтня о 22:00 за київським часом.

Окрім того, в Україні матч групової стадії Ліги чемпіонів між Селтіком і Шахтарем транслюватиме відеосервіс MEGOGO. Тут поєдинок покаже канал "MEGOGO Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

Шахтар і Селтік зустрічалися між собою 14 вересня у Варшаві у другому турі групового раунду Ліги чемпіонів, розійшовшись миром 1:1. У тому поєдинку шотландська команда повела в рахунку завдяки автоголу Артема Бондаренка, а в середині першого тайму Михайло Мудрик вирівняв ситуацію та встановив остаточний результат гри.

Де відбудеться матч Селтік - Шахтар?

Поєдинок буде зіграний у Глазго на стадіоні Селтік Парк, який був відкритий у 1892 році та зараз є найбільшою за кількістю місць ареною в Шотландії. Місткість домашнього стадіону Селтіка складає 60 411 глядачів.

Загалом це буде вже шосте очне протистояння Селтіка та Шахтаря. Окрім попередньої нічиєї, команди провели ще чотири поєдинки на груповій стадії Ліги чемпіонів у сезонах 2004/05 та 2007/08. Перемоги у тих зустрічах незмінно святкували господарі поля: "гірники" здолали суперника з рахунком 3:0 та 2:0, а "кельти" - 1:0 та 2:1.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK