Шахтар - РБ Лейпциг 0:4 як це було

Команди зустрінуться у поєдинку Ліги чемпіонів-2022/23. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2022 г., 2 листопада, 19:35
Михайло Мудрик та Мохамед Сімакан / Getty Images
Михайло Мудрик та Мохамед Сімакан / Getty Images

У середу, 2 листопада, у рамках заключного туру Ліги чемпіонів донецький Шахтар проведе шостий матч групового етапу, за підсумками якого стане відомо, у якому турнірі команда продовжить виступи.

У очній зустрічі з німецьким РБ Лейпцигом "гірники" боротимуться за право вийти до плей-оф Ліги чемпіонів, посівши друге місце групи F.

Матч відбудеться у Варшаві на стадіоні Війська Польського. Стартовий свисток матчу заплановано на 19:45 за київським часом.

Трансляція матчу Шахтар - РБ Лейпциг

На ISPORT буде доступна онлайн трансляція поєдинку. Трансляція матчу Шахтар - РБ Лейпциг буде доступна в цій новині 2 листопада, починаючи з 19:45 по Києву. Онлайн трансляція проходитиме безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Крім того, в Україні матч групової стадії Ліги чемпіонів між Шахтарем та РБ Лейпцигом покаже відеосервіс «MEGOGO». В даному випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

Попередня зустріч цих двох команд закінчилася зовсім не так, як до цього готувалися українські фанати на тлі всіх проблем, що виникли через війну, яку розв'язала РФ.

Ментально готуючись до того, що Шахтар боротиметься із Селтіком за право продовжити єврокубкову кампанію у Лізі Європи, команда Ігоря Йовічевича несподівано для всіх розгромила "биків" у першому турі групового етапу з рахунком 4:1.

Саме "помаранчево-чорні" стали своєрідним катом для тодішнього тренера німців Доменіко Тедеско - після матчу керівництво клубу дійшло висновку, що їм настав час розлучитися зі спеціалістом, під керівництвом якого команда завалила старт сезону.

Доменіко Тедеско
Доменіко Тедеско

У результаті, призначивши на його місце Марко Розе, через чотири тури РБ Лейпциг зумів реабілітуватися. Після очікуваної поразки мадридському Реалу "бики" здобули три перемоги поспіль і обійшли Шахтар у боротьбі за друге місце, відірвавшись на три очки.

Для українського колективу та перемога так і залишається єдиною на груповому етапі. Потім були дві нічиї з Селтіком з однаковим рахунком 1:1, така ж нічия з Реалом і поразка 1:2.

Незважаючи на відставання, Шахтар має всі шанси на плей-оф Ліги чемпіонів. Для цього "гірникам" обов'язково потрібно перемагати свого суперника, причому з будь-яким рахунком. Адже за рівності очок розглядається результат у особистих зустрічах, а тут перевага на боці українців.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK