Челсі - Боруссія Дортмунд: дивитися онлайн-трансляцію матчу Ліги чемпіонів

На ISPORT.ua доступна онлайн-трансляція поєдинку між Челсі та Боруссією Дортмунд у Лізі чемпіонів.
2023 г., 7 березня, 21:40
Челсі / Getty Images
Челсі / Getty Images

У вівторок, 7 березня, відбудуться матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У рамках пари зіграють Челсі (Англія) і дортмундська Боруссія (Німеччина).

Німецький та англійський колективи є тіньовими претендентами на успіх у турнірі. У першій зустрічі, яка пройшла в Німеччині, мінімальну перемогу здобули "жовті".

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Челсі - Боруссія Дортмунд

Трансляція 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Челсі та Боруссією Дортмунд буде доступна в цій новині 7 березня і почати дивитися її онлайн можна з 22:00 за Києвом.

Онлайн трансляція відбуватиметься на платформі MEGOGO.

На груповому етапі німецький клуб здобув лише дві перемоги, але це не завадило їм посісти друге місце в групі з Манчестер Сіті, Севільєю і Копенгагеном. За підсумками групової стадії "джмелі" набрали дев'ять очок, пропустивши вперед англійців.

Челсі невдало розпочав груповий етап, програвши Динамо Загреб. Але в наступних іграх "сині" здобули важливі перемоги над Міланом і Зальцбургом, що дало їм змогу вийти в плей-оф із першого місця. 

У своїй історії команди Боруссія Дортмунд і Челсі вперше зустрілися в поточній єврокомпанії. Німецький колектив обіграв лондонців із рахунком - 1:0, а автором переможного голу став Карім Адейємі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Челсі Борусія Дортмунд

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK