ПСЖ - Баварія: огляд матчу та результат гри

Мюнхенський клуб здобув комфортну перемогу над французькою командою.
2023 г., 14 лютого, 23:57
Баварія виявилася сильнішою за ПСЖ / Getty Images
Баварія виявилася сильнішою за ПСЖ / Getty Images

У вівторок, 14 лютого, повернувся головний єврокубковий турнір – Ліга чемпіонів. У рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів ПСЖ на своєму полі приймав Баварію.

Перший тайм можна описати кількома словами: Баварія володіла м'ячем, намагалася створити гольові моменти, а ПСЖ діяв на контратаках.

За всю першу половину першого тайму було завдано лише два удари у площину воріт, що було зроблено гравцями Баварії. Мюнхенці намагалися діяти через фланги, а особливо активним був Коман, який розгойдував Хакімі та його партнерів на бровці.

Павар, Кімміх, Канселу діяли більше з позиції подач, шукаючи Шупо-Мотінга у штрафному майданчику. Форвард мав напівмомент, але не зумів точно пробити головою.

Свій перший удар ПСЖ організував лише у компенсований час до першого тайму – Мессі пробив у стінку зі штрафного. В основному парижани намагалися діяти з позиції сольних проходів, але це не вдавалося зробити.

Другий тайм почався досить різко із боку ПСЖ. Мендеш, Перейра, Емері намагалися через фланги пришвидшити гру команди. Така тактика допомогла наблизитися до воріт Зоммера, хай одразу дивідендів не принесло.

Наступна атака Баварії одразу виявилася гольовою. Девіс, який вийшов на заміну після першого тайму, навісив у штрафний майданчик, де Коман відразу ж завдав гольового удару.

Середина другого тайму пройшла під тиском мюнхенської команди. Найбільше моментів мав Шупо-Мотинг, але на його удари реагував Доннарумма, який забирав м'ячі або переводив у штангу. Свій момент також мав Павар, який головою пробив після кутового, але й тут Джанлуїджі зіграв чудово.

Кілліан Мбаппе вийшов на заміну у другому таймі, але вже створив момент. Француз вийшов віч-на-віч із Зоммером, але не зумів відразу переграти його. Неймар, будучи на добиванні, пробив, але швейцарець впорався, а потім Кіліан добив м'яч у ворота, але з офсайду.

Кінцівка зустрічі пройшла у вогненному стилі. Спочатку Мбаппе забив вдруге після пасу Мендеша, але й тут був офсайд. Вже за кілька хвилин свій момент отримав Мессі, але його удар зі штрафного був заблокований Паваром.

У компенсований час було видалено Павара, який отримав другу жовту картку. Незважаючи на старання ПСЖ, Баварія здобула комфортну перемогу.

Зазначимо, що матч-відповідь пройде восьмого березня в Німеччині.

Статистика матчу ПСЖ - Баварія 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

ПСЖ - Баварія 0:1
Гол: Коман, 53

Володіння м'ячем: 45% – 55%
Удари по воротах: 9-15
Удари у площину: 4-6
Офсайди: 5-3
Кутові: 4-5

ПСЖ: Доннарумма — Хакімі (Кімпембе, 46), Рамос, Маркіньос, Мендеш — Заїр-Емрі (Руїс, 57), Данілу, Верратті, Солер (Мбаппе, 57) — Мессі, Неймар.

Баварія: Зоммер — Павар, Упамекано, де Лігт — Канселу (Девіс, 46), Кімміх, Горецка, Коман — Сане (Станішич, 90), Мусіала (Гравенберх, 87) — Шупо-Мотінг.

Попередження: Кімпембе, Неймар — Павар.

Вилучення: Павар (друга жовта картка, 92)

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Баварія ПСЖ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK