Наполі - Айнтрахт: онлайн-трансляція матчу 15.03.2023 Ліги чемпіонів

Команди зустрінуться у поєдинку Ліги чемпіонів-2022/23. Дивись онлайн трансляцію матчу Наполі - Айнтрахт на ISPORT.ua.
2023 г., 15 березня, 21:34
Наполі / Getty Images
Наполі / Getty Images

У середу, 15 березня, відбудеться матч-відповідь протистояння 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Айнтрахтом (Німеччина) і Наполі (Італія).

У першій зустрічі плей-офф італійський клуб обіграв суперника на виїзді (2:0). Німецький колектив має невеликі шанси на камбек, але бій точно дасть.

Матч пройде в Неаполі на стадіоні імені Дієго Армандо Марадони. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Наполі - Айнтрахт

Трансляція 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Наполі та Айнтрахтом буде доступна в цій новині 15 березня і почати дивитися її онлайн можна з 22:00 за Києвом.

Крім того, в Україні матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Айнтрахтом і Наполі покаже відеосервіс Megogo. В даному випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

Як уже було згадано раніше, неаполітанці, продемонструвавши якісний футбол, стали переможцями свого квартету, в якому також були Ліверпуль, Аякс і Рейнджерс. Вже в першому турі команда Лучано Спаллетті створила справжню сенсацію, розгромивши англійців з рахунком 4:1.

Потім були почергові і перемоги над Аяксом (6:1, 4:2) і Рейнджерс (3:0, 3:0). Паралельно мерсисайдці також здобули три очки у кожному матчі. В останньому турі Наполі хоч і програв Ліверпулю 0:2, але все ж таки утримав перший рядок групи.

А ось для Айнтрахта єврокубкова кампанія розпочалася із болючої поразки Спортингу на власному полі (0:3). Команда Олівера Гласнера повністю відповідала тому, що відбувалося у групі D, постійно чергуючи результати.

Мінімально обігравши Марсель (1:0), "орли" зіграли внічию з Тоттенгемом у Франкфурті (0:0), після чого поступилися йому в Лондоні (2:3). Айнтрахт хоч і зберігав шанси на вихід із групи, але їх ставало дедалі менше. Однак дві перемоги поспіль над Марселем (2:1) та Спортінгом (2:1) дозволили німецькому клубу вийти з другого місця.

Перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів завершився переконливою перемогою неаполітанців. У складі команди відзначилися Осімген і Ді Лоренцо.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK