Ліверпуль - Реал: онлайн-трансляція матчу 21.02.2023 Ліги чемпіонів

Команди зустрінуться в поєдинку Ліги чемпіонів-2022/23. Дивись онлайн трансляцію матчу Реал - Ліверпуль на ISPORT.ua.
2023 г., 15 березня, 20:45
Ліверпуль - Реал / Getty Images
Ліверпуль - Реал / Getty Images

У середу, 15 березня, в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Реал (Іспанія) зіграє з Ліверпулем (Англія).

У першій зустрічі англійці мали комфортну перевагу у два м'ячі, але мадридці зробили неймовірно, вигравши 5:2. Поєдинок-відповідь подарує масу емоцій, враховуючи те, що "червоні" вміють повертатися.

Матч пройде в Мадриді на стадіоні Сантьяго Бернабеу. Стартовий свисток заплановано на 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Реал - Ліверпуль

Трансляція 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Реалом та Ліверпулем буде доступна в цій новині 15 березня і почати дивитися її онлайн можна з 22:00 за Києвом.

Крім того, в Україні матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Ліверпулем і Реалом покаже відеосервіс Megogo. В даному випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 2". Він також доступний на платформі Volia TV.

Команда Юргена Клоппа розпочала єврокубкову кампанію так само, як і весь сезон загалом. Мерсисайдці невдало з'їздили до Італії, де були розгромлені Наполі з рахунком 1:4.

Потім "червоні" прокинулися та видали п'ять переможних матчів поспіль: окрім перемоги над неаполітанцями в останньому турі (2:0), були також обіграні Аякс (2:1, 3:0) та Рейнджерс (2:0, 7:1).

У королівського клубу все вийшло набагато спокійніше - "бланкос" достроково здобули право зіграти у плей-оф турніру. У стартовому матчі було розгромлено Селтік (3:0). Такий же результат вийшов і у заключному турі (5:1).

Все найцікавіше відбувалося у протистояннях із РБ Лейпцигом та донецьким Шахтарем. Після матчів з українцями (2:1, 1:1), Реал гарантував місце у 1/8 фіналу, чим сповна скористався німецький клуб: якщо у другому турі "бланкос" перемогли 2:0, то у п'ятому турі невмотивовані іспанці поступилися 2:3.

Перший матч між Ліверпулем і Реалом подарував видовище і масу голів. Англійці вели у два голи завдяки голу Нуньєса і Салаха, але підопічні Карло Анчелотті не здалися, перевернувши гру. Дублем відзначилися Вінісіус Жуніор і Бензема, а також гол забив Мілітао.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK