Ліверпуль - Реал: онлайн-трансляція першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Команди зустрінуться у поєдинку плей-офф Ліги чемпіонів-2022/23. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2023 г., 21 лютого, 21:55
Ліверпуль - Реал: онлайн-трансляція матчу / Getty Images
Ліверпуль - Реал: онлайн-трансляція матчу / Getty Images

У вівторок, 21 лютого, Ліверпуль і мадридський Реал зустрінуться в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів-2022/23.

Протистояння англійського та іспанського грандів стало апогеєм минулого єврокубкового сезону. Тоді підопічні Карло Анчелотті у фінальному поєдинку головного європейського клубного турніру здобули мінімальну перемогу над командою Юргена Клоппа завдяки єдиному голу Вінісіуса Жуніора. Тепер же мерсисайдці та мадридці мають визначити між собою сильнішого вже на першій стадії плей-офф цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів.

Перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів буде зіграний у Ліверпулі на стадіоні Енфілд. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Ліверпуль - Реал

Онлайн-трансляція буде доступна 21 лютого о 22:00 за Києвом

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 21 лютого і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 22:00 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Окрім того, в Україні поєдинок Ліги чемпіонів у прямому ефірі буде показаний на платформі Megogo. На ISPORT.ua також буде доступна відео трансляція зустрічі.

Ліверпуль пробився у плей-офф Ліги чемпіонів з другого місця групи А, де у стартовому турі був розгромлений Наполі з рахунком 1:4, але після двічі обіграв Аякс (2:1, 3:0) та Рейнджерс (2:0, 7:1), а також взяв реванш у неаполітанців (2:0).

Реал вийшов у 1/8 фіналу ЛЧ, вигравши групу F. У своєму квартеті мадридський клуб двічі розгромив Селтік (3:0, 5:1), обмінявся перемогами з Лейпцигом (2:0, 2:3), а також обіграв 2:1 і розійшовся миром 1:1 із Шахтарем.

Загалом у своїй історії Ліверпуль і Реал зустрічалися між собою дев'ять разів, і зараз перевага на боці мадридського клубу: п'ять перемог, одна нічия та три поразки.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK