Ліверпуль - Реал: огляд матчу та результат гри

Мадридський клуб зумів здобути вольову перемогу після жахливого старту гри.
2023 г., 21 лютого, 23:56
Реал розгромив Ліверпуль у Лізі чемпіонів / Getty Images
Реал розгромив Ліверпуль у Лізі чемпіонів / Getty Images

У рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Ліверпуль на своєму полі приймав Реал.

Багато вболівальників передбачали різні варіанти гри, але в першому таймі команди подарували свято голів із грубими помилками та сольними діями.

Вже на четвертій хвилині Ліверпуль повів у рахунку завдяки яскравому голу Нуньєса, який п'ятою замкнув простріл Салаха.

Команди з перших хвилин пресингували одна одну, що призвело до другого голу Ліверпуля. Куртуа невдало обробив пас партнера, послизнувся і просто подарував м'яч Салаху, який відправив м'яч у ворота.

Реал не став панікувати і спокійно повернувся до гри, незважаючи на спроби Ліверпуля продовжувати атакувати ще. Затяжна атака мадридського клубу призвела до шикарного голу Вінісіуса, який з кута штрафного майданчика відправив м'яч у дальній кут.

Гра проходила у напруженому стилі, що позначалося на тиск. Враховуючи, що гравці пресингують постійно, трапилася помилка з боку Алісона. Байчетич скинув на голкіпера, який в один дотик вибив, але влучив прямо у Вінісіуса, від якого м'яч опинився у воротах.

Перед перервою Реал міг вийти вперед, але Роберстон урятував команду від третього пропущеного. Вінісіус прострілив на дальній кут, де був уже Родріго, але шотландець на секунду випередив бразильця.

Старт другого тайму видався шокуючим для Ліверпуля. Реал за короткий час забив двічі. Спочатку Мілітао замкнув подачу зі штрафного від Модріча. За кілька хвилин Бензема відзначився голом, але йому пощастило, адже м'яч влучив у Гомеса, від якого просто закотився у ворота.

Ліверпуль намагався щось змінити, але виходило тільки у Реала. Мадридці провели контракт, у якому Вінісіус скинув на Бензема, а той прибрав на замаху Алісона і пробив точно у ворота.

Наприкінці зустрічі темп гри значно впав – Реал дозволяв Ліверпуль тримати м'яч, але щось серйозного створити – ні. У підсумку команди дограли матч, який запам'ятається фантастичним камбеком Реала з 0:2.

Матч-відповідь команд пройде 15-го березня в Мадриді (Іспанія).

Статистика матчу Ліверпуль - Реал 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Ліверпуль - Реал 2:5
Голи: Нуньєс, 4, Салах 14 - Вінісіус, 21, 36, Мілітао, 47, Бензема, 55, 67

Володіння м'ячем: 53% -47%
Удари по воротах: 9-9
Удари по воротам: 4-6
Офсайди: 0-0
Кутові: 4-3
XG: 2.15-1.78

Ліверпуль: Аліссон — Александер-Арнольд, Гомес (Матіп, 72), ван Дейк, Е. Робертсон — Гендерсон (Мілнер, 73), Фабіньо, Байцетич (Елліотт, 85) — Салах, Гакпо (Фірміно, 64), Нуньєс (Жота, 64).

Реал: Куртуа — Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Алаба — Вальверде, Камавінга, Модрич (Кроос, 87) — Родріго (Себальйос, 80), Бензема (Асенсіо, 86), Вінісіус.

Попередження: Елліотт — Вінісіус

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль Реал

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK