Реал Мадрид - Ліверпуль: огляд і результат матчу Ліги Чемпіонів 15.03.2023

"Вершкові" на класі переграли кризовий колектив Юргена Клоппа.
2023 г., 16 березня, 00:01
Карім Бензема / Getty Images
Карім Бензема / Getty Images

У рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу ЛЧ Ліверпуль на Сантьяго Бернабеу спробував здійснити чергове диво і розгромно переграти Реал.

Забігаючи наперед, цього у мерсисайдського колективу не вийшло, однак про все по-порядку.

Наставник "червоних" Юрген Клопп обрав більш атакувальну схему, що спочатку приносило свої плоди. Саме Ліверпуль, а якщо бути точним, то Дарвін Нуньєс створив перший момент, проте з ударом уругвайця впорався Тібо Куртуа.

Пізніше Реал перехопив ініціативу і мав забивати, як мінімум, одного разу, але з ударами Вінісіуса та Камавінги впорався Аліссон, а Модріч вдарив повз ворота з дальньої дистанції.

Потім знову включився Нуньєс і трохи допоміг йому Гакпо, але форвард і вінгер змогли лише заробити кутові, з яких гостроти не додалося. 

Після закінчення першого тайму здавалося, що Ліверпулю допоможе лише швидкий гол, але його не сталося і в принципі склалося враження, що після перерви на полі були лише "вершкові". Це відчуття лише посилилося після того, як Клопп здійснив заміни, випустивши Гарві Елліотта і Роберто Фірміно, які абсолютно не увійшли в гру. 

Апогеєм чергового бляклого матчу у виконанні англійського клубу став гол Каріма Бензема в порожні ворота.

Статистика матчу Ліги чемпіонів Реал Мадрид - Ліверпуль

Реал Мадрид - Ліверпуль 1:0

Голи: Бензема, 78

xG: 2.29 - 0.52
Володіння м'ячем: 55% - 45%
Удари: 18 - 9
Удари в площину: 7 - 5

Реал: Куртуа — Карвахаль (Васкес, 86), Мілітао, Рюдігер, Начо — Модрич (Себальйос, 81), Камавінга, Кроос (Чуамені, 84) — Вальверде, Бензема (Родріго, 82), Вінісіус (Асенсіо, 84).

Ліверпуль: Аліссон — Александер-Арнольд, Конате, ван Дейк, Е. Робертсон (Цимікас, 90+1) — Мілнер (Окслейд-Чемберлен, 73), Фабіньо — Салах, Жота (Елліотт, 57), Нуньєс (Фірміно, 57) — Гакпо (Карвалью, 90+2).

Попередження: Цимікас

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль Реал Мадрид

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK