Баварія - Манчестер Сіті: дивитися онлайн-трансляцію матчу Ліги чемпіонів

На ISPORT.ua доступна відео онлайн-трансляція поєдинку між Баварією та Манчестер Сіті у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.
2023 г., 19 квітня, 21:20
Баварія - Манчестер Сіті: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images
Баварія - Манчестер Сіті: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images

У середу, 19 квітня, відбудуться другі матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів-2022/2023. У чвертьфінальному протистоянні головного європейського клубного турніру Баварія (Німеччина) на своєму полі прийме Манчестер Сіті (Англія).

Другий поєдинок між німецькою та англійською командами відбудеться в Мюнхені на Альянц Арені. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Баварія - Манчестер Сіті

Трансляція поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між Баварією і Манчестер Сіті буде доступна в цій новині 19 квітня і почати дивитися її онлайн можна з 22:00 за Києвом.

Онлайн трансляція відбуватиметься на платформі MEGOGO.

Баварія виграла свою групу зі стовідсотковим показником набраних очок, залишивши позаду себе міланський Інтер (2:0, 2:0), Барселону (2:0, 3:0) та Вікторію Пльзень (5:0, 4:2). У 1/8 фіналу турніру мюнхенський клуб уже впорався з одним серйозним суперником, двічі обігравши ПСЖ (1:0, 2:0).

Нинішнього сезону Манчестер Сіті вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів із першого місця в групі, набравши 14 очок. "Містяни" випередили у своєму квартеті Боруссію Дортмунд (2:1, 0:0), Севілью (4:0, 3:1) та Копенгаген (5:0, 0:0). Опісля в 1/8 фіналу англійська команда розібралася з РБ Лейпциг (1:1, 7:0).

Перший матч у рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів закінчився розгромною перемогою англійського клубу - 3:0. Німецький колектив досить довго грав добре, але припустився низки помилок, які призвели до поразки. У складі англійців забивали Родрі, Бернарду Сілва та Голанд.

За свою історію Манчестер Сіті та Баварія провели між собою сім офіційних матчів і до зустрічі в 1/4 - шість ігор були на груповій стадії Ліги чемпіонів різних сезонів. Зараз у протистоянні команд уперед вийшов Манчестер Сіті: чотири перемоги в англійців і три - у німців.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK