Челсі - Реал: дивитися онлайн-трансляцію матчу Ліги чемпіонів

На ISPORT.ua доступна відео онлайн-трансляція поєдинку між Челсі та Реалом в чвертьфіналі Ліги чемпіонів.
2023 г., 18 квітня, 21:50
Челсі - Реал: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images
Челсі - Реал: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images

У вівторок, 18 квітня, у чвертьфіналі Ліги чемпіонів-2022/2023 протистояти один одному будуть мадридський Реал і лондонський Челсі, які минулого сезону зустрічалися на цій же стадії турніру.

Перший поєдинок між іспанською та англійською командами відбувся на стадіоні Сантьяго Бернабеу. Переможцем зустрічі став мадридський гранд.

Матч-відповідь відбудеться на Стемфорд Бридж. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Челсі - Реал

Трансляція поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між Челсі та Реалом буде доступна в цій новині 18 квітня і почати дивитися її онлайн можна з 22:00 за Києвом.

Онлайн трансляція проходитиме на платформі MEGOGO.

Нагадаємо, Челсі в набрав 13 очок і посів перше місце на груповій стадії Ліги чемпіонів. У своєму квартеті лондонці залишили позаду Мілан (3:0, 2:0), Зальцбург (1:1, 2:1) і загребське Динамо (0:1, 2:1). На першій стадії плей-офф "сині" протистояли дортмундській Борусії та після виїзної поразки 0:1 зуміли відігратися у матчі-відповіді з рахунком 2:0.

Реал вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів, вигравши з 13 очками свою групу. Мадридський клуб випередив у квартеті РБ Лейпциг (2:0, 2:3), Шахтар (2:1, 1:1) і Селтік (3:0, 5:1). У 1/8 фіналу турніру "вершкові" розібралися з Ліверпулем, здобувши дві перемоги - 5:2 та 1:0.

Перший поєдинок команд пройшов під диктовку іспанців, які здобули перемогу завдяки голам Бензема та Асенсіо.

За свою історію Реал і Челсі провели між собою вісім матчів у єврокубках, і поки що перевага на боці англійського клубу: чотири перемоги проти двох поразок, ще два поєдинки завершилися нічиєю. Минулого сезону Реал і Челсі також перетнулися в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, і мадридці після виїзної перемоги 3:1 розгубили перевагу вдома, але зуміли перевести гру в додатковий час, де домоглися загального успіху - 2:3 д.в.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK