Реал - Челсі 2:0: огляд матчу та результат гри 12.04.2023

"Пенсіонери" самоусунулися протягом другого тайму, що сильно підвищило шанси "бланкос" на вихід у півфінал.
2023 г., 13 квітня, 00:05
Реал Мадрид / Getty Images
Реал Мадрид / Getty Images

У середу, 12 квітня, у Мадриді на Сантьяго Бернабеу відбувся перший матч протистояння 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, у якому місцевий Реал приймав у гостях лондонський Челсі.

Андрій Лунін та Михайло Мудрик залишилися у запасі своїх команд, де вони і провели всю зустріч. Але й без них було кому створювати шоу.

Вже на перших хвилинах гості могли вийти вперед, але з потужним ударом Жоау Фелікса впорався Тібо Куртуа. Незабаром "вершкові" оволоділи ініціативою, яку перетворили на забитий гол.

На 21-й хвилині Дані Карввахаль виконав закид у штрафний майданчик суперника, де Вінісіус Жуніор у боротьбі з Веслі Фофана проштовхнув м'яч вперед. Кепа Аррісабалага відбив удар, але відразу першим на добиванні опинився Карім Бензема.

Джерело: Getty Images

Практично в наступній же атаці Рахім Стерлінг спробував відновити паритет, але знову чудово зіграв Куртуа.

І якщо до перерви команда Френка Лемпарда ще демонструвала хоч якісь ознаки життя, то ось на старті другої половини вона буквально капітулювала: Бен Чілвелл зірвав вихід віч-на-віч, за що побачив перед собою червону картку.

Джерело: Getty Images

У півгодини, що залишилися, у Реала було тільки одне завдання - не придумати собі проблем. І він із ним впорався. До того ж іспанці збільшили перевагу за рахунок класно розіграного стандарту: Вінісіус відпасував м'яч на лінію штрафного майданчика, а Марко Асенсіо в дотик завдав удару, з яким не впорався Кепа.

Джерело: Getty Images

Таким чином Реал організував для себе комфортну перевагу перед зустріччю у відповідь у Лондоні, яка пройде 18 квітня. А Челсі, у свою чергу, повинен буде видати свою найкращу гру за весь сезон, щоб відігратися і претендувати на вихід у півфінал.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Один із претендентів на покупку Манчестер Юнайтед заявив про вихід із переговорів

Статистика матчу Реал - Челсі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Реал - Челсі 2:0
Голи: Бензема, 21, Асенсіо, 74.

Володіння м'ячем: 53% - 47%
Удари: 18 - 8
Удари в площину: 9 - 3
Фоли: 10 - 10
Очікувані голи (xG): 2.52 - 0.89

Реал: Куртуа - Карвахаль, Мілітао, Алаба, Камавінга (Рюдігер, 71) - Вальверде, Кроос (Чуамені, 84), Модріч (Себальос, 81) - Родріго (Асенсіо, 71), Бензема, Вінісіус.

Челсі: Аррісабалага - Кулібалі (Кукурелья, 55), Сілва (Маунт, 75), Фофана - Джеймс, Канте (Галлагер, 75), Фернандес, Ковачіч, Чілвелл - Стерлінг (Гаверц, 65), Фелікс (Чалоба, 65).

Попередження: Камавінга, Мілітао, Кравахаль - Фофана.

Вилучення: Чілвелл (пряма червона).

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Челсі Реал Мадрид

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK