Реал - Манчестер Сіті: дивитися онлайн трансляцію матчу 17.05.2023 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

На ISPORT.ua доступна відео онлайн-трансляція поєдинку між Реалом та Манчестер Сіті у півфіналі Ліги чемпіонів.
2023 г., 17 травня, 22:00
Реал - Манчестер Сіті / Getty Images
Реал - Манчестер Сіті / Getty Images

У вівторок, 9 травня, у Мадриді пройде перший півфінальний матч Ліги чемпіонів, у якому Реал прийматиме у гостях Манчестер Сіті.

Команди повторять торішнє протистояння, яке подарувало фанатам весь спектр емоцій. Нагадаємо, що тоді у першій грі "містяни" на своєму полі перемогли з рахунком 4:3, після чого в Іспанії до самого кінця перемагали з мінімальним рахунком. Проте за лічені хвилини "бланкос" перевернули перебіг зустрічі та вийшли у фінал.

Поєдинок пройде у Мадриді на стадіоні Сантьяго Бернабеу. Стартовий свисток зустрічі заплановано на 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Реал - Манчестер Сіті

На ISPORT доступна текстова онлайн трансляція поєдинку. Трансляція матчу Манчестер Сіті - Реал і буде доступна в цій новині 17 травня і почати дивитися її онлайн можна починаючи з 22:00 за Києвом. Онлайн трансляція відбуватиметься і будь-хто охочий може приєднатися.

Крім того, в Україні матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між Реалом і Манчестер Сіті покаже відеосервіс MEGOGO. У цьому випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

У другому матчі, можливо, не зіграє Натан Аке, у якого м'язові проблеми. У Реала на даний момент немає ніяких кадрових проблем, але, до матчу ще залишається час, тому, якийсь форс-мажор може трапитися.

"Вершкові" підходять до матчу в хорошому настрої, перемігши Хетафе з мінімальним рахунком. Також ще перед першим матчем вони перемогли Осасуну в Кубку Іспанії.

Те, в якій формі перебуває Манчестер Сіті в останні кілька місяців, вражає. Підопічні Пепа Гвардіоли не тільки відіграли відставання в чемпіонаті від Арсеналу, а й уже на 99% забезпечили собі чемпіонство.

Однак, як і раніше, у Лізі чемпіонів "містяни" так само страждають від свого мадридського криптоніту. Різниця лише в тому, що тепер у розпорядженні Гвардіоли є ультимативна зброя в особі Ерлінга Голанда. Можливо, саме його не вистачало для успіху.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK