Мілан - Інтер: дивитись онлайн трансляцію матчу 16.05.2023 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

На ISPORT.ua доступна відео онлайн-трансляція поєдинку між Міланом та Інтером у півфіналі Ліги чемпіонів.
2023 г., 16 травня, 22:01
Мілан - Інтер / Getty Images
Мілан - Інтер / Getty Images

У вівторок, 16 травня, в Мілані пройде другий півфінальний матч Ліги чемпіонів, у якому відбудеться Derby della Madonnina - Мілан зіграє з Інтером.

Команди зустрічаються в рамках 1/2 фіналу головного єврокубка Старого Світу вперше з сезону-2002/03, коли "россонері" пробилися до фіналу за правилом виїзного голу (0:0, 1:1) і згодом стали переможцями турніру, обігравши по пенальті іншу італійську команду - Ювентус.

Правило виїзного голу пішло в небуття, а Мілан, схоже, цього разу не пройде до фіналу. Принаймні, їм буде важко це зробити, адже в першому матчі вони програли з рахунком 2:0.

Поєдинок пройде в Мілані на стадіоні Джузеппе Меаца. Стартовий свисток зустрічі заплановано на 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Мілан - Інтер

На ISPORT буде доступна текстова онлайн трансляція поєдинку. Трансляція матчу Мілан - Інтер буде доступна в цій новині 16 травня і почати дивитися її онлайн можна починаючи з 22:00 за Києвом. Онлайн трансляція відбуватиметься безплатно і будь-хто охочий може приєднатися.

Крім того, в Україні матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між Міланом та Інтером покаже відеосервіс MEGOGO. У цьому випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

Поки що в сезонному протистоянні перемагають "нерадзуррі" з рахунком 3:1: у чемпіонаті команди обмінялися перемогами (Мілан у першому колі 3:2 та Інтер у другому колі 1:0), у Суперкубку "россонері" зганьбилися, продемонструвавши жахливу гру (0:3), а в першому півфінальному матчі, як уже й було сказано, підопічні Сімоне Індзагі переграли суперника 0:2.

У Серії А обидва колективи ведуть боротьбу за зону Ліги чемпіонів: між сусідами по стадіону і місту п'ять пунктів за три гри до фінішу. 

За останній місяць команда Стефано Піолі впоралася у чвертьфіналі Ліги чемпіонів із Наполі (1:0, 1:1), якому пророкували доволі просте потрапляння до фіналу, і перемогла в чемпіонаті Італії Лечче (2: 0) з Лаціо (2:0), також зігравши внічию з Болоньєю (1:1), Кремонезе (1:1) і Ромою (1:1), однак, програли Інтеру в ЛЧ і поступилися Спеції в Серії А (2:0).

"Змії", своєю чергою, за цей самий період пройшли Бенфіку (2:0, 3:3), програли Монці (0:1) і видали семиматчеву переможну серію, обігравши Емполі (3:0), Ювентус (1:0), Лаціо (3:1), Верону (6:0) та Рому (2:0), Мілан у першому матчі протистояння у Лізі чемпіонів (0:2) і Сассуоло (4:2).

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Інтер Мілан

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK