"Більш повноцінна команда": Анчелотті порівняв нинішній Манчестер Сіті з торішнім

Тренер Реала оцінив майбутнього суперника в півфіналі Ліги чемпіонів.
2023 г., 9 травня, 00:50
Карло Анчелотті / Getty Images
Карло Анчелотті / Getty Images

Головний тренер Реала Карло Анчелотті поділився очікуваннями від першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті.

При цьому італійський фахівець порівняв нинішніх "містян" із командою, яку його підопічні зупинили минулого року також на стадії півфіналу турніру.

"Ми повинні провести ідеальний матч. Звісно, ми знаємо, що вирішальна гра буде наступного тижня, але ми хочемо скористатися перевагою. Ми хочемо досягти позитивного результату в першому матчі. Ми не хочемо страждати, ми хочемо грати добре. Мета - уникнути проблем. Це буде вибаглива гра.

Читайте також: Манчестер Сіті - Реал: прогноз на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Ми не можемо говорити лише про Голанда. Манчестер Сіті - це команда. Ми не думаємо зупиняти лише гравця. Сіті здається нестримним. Але шанси ми матимемо. Ми можемо конкурувати.

Гвардіола, можливо, трохи змінив свою гру з Голандом. Але минулого сезону вони також мали Габріела Жезуса. Тепер вони знайшли комбінацію Де Брюйне - Голанд, яка дуже хороша. Манчестер Сіті цього року більш повноцінна команда. Вони дуже добре організовані у захисті та добре грають з м'ячем.

Минулого сезону ми підійшли до цієї гри після трьох років без перемог у Лізі чемпіонів. Тепер ми ще більше схвильовані", - наводить слова Анчелотті Madrid Xtra.

Нагадаємо, що перший матч півфіналу Ліги чемпіонів Реал - Манчестер Сіті відбудеться у вівторок, 9 травня, у Мадриді. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Реал - Манчестер Сіті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK