"Минулого сезону ми теж були готові": Гвардіола оцінив шанси Манчестер Сіті в протистоянні з Реалом

"Містяни" другий рік поспіль зустрінуться з мадридцями в півфіналі Ліги чемпіонів.
2023 г., 9 травня, 01:12
Хосеп Гвардіола / Getty Images
Хосеп Гвардіола / Getty Images

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола поділився думками про майбутнє протистояння з мадридським Реалом у півфіналі Ліги чемпіонів.

"Ми приїхали сюди з натхненням. Зараз ми на ходу. Ми тут не заради реваншу. Для нас це просто чергова можливість. Одного разу ми виграємо Лігу чемпіонів. Постараємося зробити це вже цього сезону. Цього не трапилося в минулому розіграші, бо нам випав Реал.

Читайте також: "Більш повноцінна команда": Анчелотті порівняв нинішній Манчестер Сіті з торішнім

Ми вже сім років тому хотіли виграти Лігу чемпіонів. Минулого сезону світ ніби обвалився для нас, але ми знову тут. Головне - стабільність. Важливо, що ми з кожним роком намагаємось стати кращими. Минулого сезону ми теж були готові.

Зараз у нас майже та ж команда - той самий тренер, той самий кістяк гравців, але різниця є. Головна відмінність у тому, що матч-відповідь ми проведемо вдома", - наводить слова Гвардіоли офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що перший матч півфіналу Ліги чемпіонів Реал - Манчестер Сіті відбудеться у вівторок, 9 травня, у Мадриді. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Реал - Манчестер Сіті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK