Мілан - Інтер 0:2: огляд матчу та результат гри 10.05.2023

Підопічні Сімоне Індзагі провели блискучий матч і здобули важливу перемогу.
2023 г., 11 травня, 00:02
Інтер / Getty Images
Інтер / Getty Images

У середу, 10 травня, на Сан-Сіро пройшов перший матч у рамках півфінального протистояння Ліги чемпіонів, у якому Мілан зустрівся з Інтером.

У той час, як "змії" вже пристосувалися грати без Мілана Шкріньяра, "дияволи" лише перед стартом поєдинку оголосили, що не зможе зіграти Рафаель Леау. І як же їм його не вистачало.

Перші 20 хвилин Інтер просто зметав усе на своєму шляху до воріт Майка Меньяна, завдаючи удару за ударом. І вже досить рано "нерадзуррі" відкрили рахунок.

На 8-й хвилині Хакан Чалханоглу навісив з кутового, а Едін Джеко, якого чомусь тримав невисокий і негабаритний Давіде Калабрія, в дотик пробив ногою - м'яч полетів точно у "дев'ятку".

Джерело: Getty Images

А всього через кілька хвилин номінальні гості збільшили перевагу. Федеріко Дімарко відпасував на Генріха Мхітаряна, який зблизька потужно пробив над Меньяном.

Джерело: Getty Images

Відставання у два м'ячі на 11-й хвилині – що може бути гіршим? Звісно ж травма основного гравця. Стефано Піолі був змушений замінити Ісмаеля Беннасера.

Джерело: Getty Images

Ще до цього Мхітарян мав два чудові шанси забити, але перший його удар полетів у штангу, а з другим впорався Меньян.

Мілан потроху почав вибиратися зі своєї половини поля, але найнебезпечнішим моментом був удар п'ятою у виконанні Калабрії.

А наприкінці півгодини гри Інтер отримав право на пенальті. Суддя призначив 11-метровий за фол Симона К'яєра на Лаутаро Мартінесі і показав датчанину жовту картку. Однак після перегляду повтору він скасував обидва свої рішення.

Джерело: Getty Images

Після перерви "нерадзуррі" грали вже за рахунком, тоді як "россонері" не втрачали надію бодай якось врятувати матч. Однак складно сподіватися на гол, якщо за всі 90 хвилин ти всього раз потрапляєш у площину воріт суперника, і то вже в доданий арбітром час.

Найкращим моментом у господарів поля відзначився Сандро Тоналі, але м'яч після удару італійця влучив у штангу і полетів за межі поля - Андре Онана сьогодні був абсолютно без роботи.

Джерело: Getty Images

У підсумку Інтер завоював важливу перемогу і перевагу перед зустріччю у відповідь, яка пройде вже наступного вівторка, 16 травня.

Статистика матчу Мілан - Інтер 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Мілан - Інтер 0:2
Голи: Джеко, 8, Мхітарян, 11.

Володіння м'ячем: 57% - 43%
Удари: 12 - 18
Удари в площину: 1 - 5
Фоли: 14 - 16
Очікувані голи (xG): 1.09 - 2.11

Мілан: Меньян - Калабрія (Калулу, 82), К'яєр (Тіау, 59), Томорі, Ернандес - Круніч, Тоналі, Салемакерс (Орігі, 59), Беннасер (Мессіас, 18), Діас (Побега, 82) - Жиру.

Інтер: Онана - Дарміан, Ачербі, Бастоні - Думфріс, Барелла, Чалханоглу (Гальярдіні, 78), Мхітарян (Брозовіч, 62), Дімарко (Де Врей, 70) - Мартінес (Корреа, 78), Джеко (Лукаку, 70).

Попередження: Круніч, Томорі - Мхітарян.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Інтер Мілан

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK