Манчестер Сіті - Інтер: де дивитися фінал 10.06.2023 Ліги чемпіонів

Команди проведуть вирішальний поєдинок розіграшу Ліги чемпіонів-2022/23. Дізнайся, де дивитися цей поєдинок у прямому ефірі на ISPORT.ua.
2023 г., 10 червня, 09:10
Манчестер Сіті - Інтер: де дивитися фінал Ліги чемпіонів / Getty Images
Манчестер Сіті - Інтер: де дивитися фінал Ліги чемпіонів / Getty Images

У суботу, 10 червня, відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів сезону-2022/2023, у якому зустрінуться Манчестер Сіті та міланський Інтер.

Команди Хосепа Гвардіоли та Сімоне Індзагі, подолавши весь шлях у нинішньому розіграші турніру, тепер у вирішальному протистоянні поборються за головний європейський клубний трофей.

Манчестер Сіті візьме участь лише в другому у своїй історії фіналі Ліги чемпіонів після невдалої спроби здобути трофей у 2021 році в поєдинку з Челсі. Для Інтера нинішній вирішальний матч стане шостим фіналом в історії клубу, три з яких раніше увінчалися успіхом для міланської команди.

Фінал Ліги чемпіонів між Манчестер Сіті й Інтером відбудеться в Стамбулі (Туреччина) на Олімпійському стадіоні Ататюрка. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за київським часом.

Де і коли дивитися матч Манчестер Сіті - Інтер

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція фінального матчу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті - Інтер, де можна дивитися поточний хід протистояння та подій. Матч розпочнеться 10 червня о 22:00 за київським часом.

Також на території України матч буде доступним для перегляду на OTT-платформі MEGOGO, яка є ексклюзивним транслятором єврокубків. На ISPORT.ua буде доступна відео онлайн-трансляція.

На шляху до фіналу Ліги чемпіонів цього сезону Манчестер Сіті посів перше місце в групі з Боруссією Дортмунд (2:1, 0:0), Севільєю (4:0, 3:1) та Копенгагеном (5:0, 0:0). У 1/8 фіналу англійська команда розібралася з Лейпцигом (1:1, 7:0), у чвертьфіналі пройшла Баварію (3:0, 1:1), а у півфіналі обіграла Реал (1:1, 4:0).

Міланський Інтер вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів з другого місця в своїй групі, поступившись першою позицією Баварії (0:2, 0:2) і залишивши позаду Барселону (1:0, 3:3) та Вікторію Пльзень (2:0, 4:0). У 1/8 фіналу "нерадзуррі" впоралися з Порту (1:0, 0:0), у чвертьфіналі здолали Бенфіку (2:0, 3:3), а у півфіналі в дербі двічі обіграли Мілан (2:0, 1:0).

Читайте також: Манчестер Сіті - Інтер: прогноз на фінал Ліги чемпіонів

Варто зазначити, що нинішня зустріч Манчестер Сіті й Інтера у фіналі Ліги чемпіонів буде першим в історії офіційним очним протистоянням команд на міжнародній арені.

Де відбудеться матч Манчестер Сіті - Інтер

Фінал Ліги чемпіонів між Манчестер Сіті й Інтером буде зіграний у Стамбулі на Олімпійському стадіоні Ататюрка, який є домашнім для збірної Туреччини.

Арена була відкрита у 2022 році, а її місткість складає 75 тисяч глядачів.

Стадіон мав прийняти фінал ЛЧ спочатку в 2020 році, а потім у 2021 році, але в обох випадках матчі переносилися через пандемію коронавірусу.

На цій арені в 2005 році відбувся легендарний фінал Ліги чемпіонів між Міланом і Ліверпулем, в якому мерсисайдці зуміли відігратися, поступаючись після першого тайму в три м'ячі, і перемогли італійську команду в серії пенальті, створивши "диво в Стамбулі".


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK