"Панатінаїкос, напевно, буде фаворитом": Тренер Дніпра-1 оцінив суперника в кваліфікації Ліги чемпіонів

Український віцечемпіон зустрінеться з грецькою командою в другому відбірковому раунді.
2023 г., 21 червня, 19:28
Олександр Кучер / Getty Images
Олександр Кучер / Getty Images

Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер прокоментував підсумки жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів.

Суперником української команди на цій стадії відбору став грецький Панатінаїкос.

"Ми розуміли, які команди нам можуть дістатися на цій стадії - це, звичайно, непрості суперники. Звісно, що будемо наполегливо готуватися до цього протистояння. Панатінаїкос, напевно, буде фаворитом, адже і чемпіонат у них сильніше, і головне, що для них вболівальники стануть 12-м гравцем, які будуть палко підтримувати свою команду. Звичайно, що для нас ці матчі будуть важкими, але у нас все одно завжди є шанси, у кожному матчі. Будемо підходити до першого матчу із максимальною концентрацією.

Читайте також: Дніпро-1 оголосив про кадрові зміни у складі команди

Бернард і Вербіч? Це дійсно знайомі для нас футболісти - із кимось разом грав, або проти когось. Але у суперника багато кваліфікованих гравців, тому ми будемо всіх їх розбирати і готуватися. Зараз і у них збори почалися, тому, звичайно, будемо за ними слідкувати. Для нас це буде дуже важливий двобій.

Зазвичай у Греції команди, які грають в атакуючий футбол, плюс є легіонери, котрі люблять бігти вперед, а їх в атаку будуть гнати вболівальники. Цим можна буде скористатися", - наводить слова Кучера офіційний сайт Дніпра-1.

Нагадаємо, що перші поєдинки другого відбіркового раунду відбудуться 25/26 липня, а матчі-відповіді - 1/2 серпня.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK