"Повинні вийти агресивними, з великим бажанням": Кучер - про матч-відповідь з Панатінаїкосом

Дніпро-1 спробує відігратися після 1:3 у першому поєдинку кваліфікації Ліги чемпіонів.
2023 г., 31 липня, 22:12
Олександр Кучер / СК Днепр-1
Олександр Кучер / СК Днепр-1

Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер висловився про матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти Панатінаїкоса.

За словами наставника української команди, для досягнення позитивного результату після поразки 1:3 потрібно провести поєдинок із великим бажанням.

"Звичайно, Панатінаїкос - досвідчена команда, у складі якої багато кваліфікованих гравців - ті ж Джурічіч, Єдвай, Бернар, Шпорар. У них дуже потужна атака, яка і грає в футбол, і вміє грати в футбол.

Читайте також: Основний хавбек Дніпра-1 готовий зіграти з Панатінаїкосом, повністю відновившись від травми

Те, що з нами трапилося у першому матчі, то, звичайно, від того, що нам не вистачило того досвіду, котрий був у Панатінаїкоса. Ми тільки другий рік граємо у єврокубках, а кваліфікація Ліги чемпіонів - то для нас взагалі дебют.  І десь ми трохи злякалися, може, перенервували. Перший тайм ми провалили і не грали у той футбол, у який ми домовлялися.

Звичайно, що завтра для здобуття позитивного результату ми повинні вийти агресивними, з великим бажанням. Ми повинні показати усім, що ми - українці, які знають свою ціль і йдуть до неї", - наводить слова Кучера офіційний сайт Дніпра-1.

Нагадаємо, що матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів Панатінаїкос - Дніпро-1 відбудеться у вівторок, 1 серпня, і розпочнеться о 20:30 за київським часом. У першому поєдинку грецька команда здобула перемогу з рахунком 3:1.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK