Ван Леувен - про суперника в Лізі чемпіонів: Порту завжди був однією з команд, на які я звертав увагу

Донецька команда стартує на груповому етапі турніру поєдинком із португальцями.
2023 г., 19 вересня, 10:22
Патрік ван Леувен / Getty Images
Патрік ван Леувен / Getty Images

Головний тренер Шахтаря Патрік ван Леувен поділився очікуваннями від матчу першого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти Порту.

Поєдинок буде зіграний у вівторок, 19 вересня, на арені Фолькспаркштадіон у німецькому Гамбурзі та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

"Деякі захисники вибули ще кілька тижнів тому, і, на мою думку, інші гравці добре попрацювали за цей час на їхніх позиціях. Нам їх бракуватиме, але ми маємо достатньо якісних футболістів, щоб продовжувати прогресувати. Дмитро Різник приїхав разом із командою, тому з ним усе гаразд".

Читайте також: Безальтернативні фаворити і що буде із Шахтарем: прогноз групового етапу Ліги чемпіонів

"Як тренери, ми завжди уважно спостерігаємо за командами, на які цікаво дивитися, щоб дізнатися про їхні якості та стиль футболу. У минулих сезонах Порту завжди був однією з команд, на які я звертав увагу, тому що вони мають схожі з моїми уявлення про футбол та розвиток гравців, забезпечують їм можливість грати в першій команді. Також усі ці роки у футболі ми маємо друзів, які працюють з Порту, тому завжди приємно зустрітися з ними.

Як Шахтар може допомогти Україні через футбол? Наразі для нас це єдиний спосіб допомогти: повідомити людям у світі про ситуацію в Україні, надаючи нашим гравцям можливість брати участь у міжнародних змаганнях. Тож є дві мети - грати у футбол і поширювати інформацію про поточні події в Україні", - наводить слова ван Леувена офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Шахтар - Порту.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK