Ультрас швейцарського клубу жорстко розкритикували суперників по групі Ліги чемпіонів

Під "гарячу руку" потрапили РБ Лейпциг, Ман Сіті і Црвена Звезда.
2023 г., 19 вересня, 17:22
Ostkurve Bern / Getty Images
Ostkurve Bern / Getty Images

Ультрас швейцарського Янг Бойс випустили жорстку заяву на адресу опонентів клубу по груповому етапу Ліги чемпіонів.

Під шквал критики від угруповання Ostkurve Bern потрапили РБ Лейпциг, Ман Сіті і Црвена Звезда, яку спонсорує російський газпром.

"В особі Лейпцига ми отримали суперника, який суперечить усім нашим цінностям і переконанням. Як футбольні вболівальники, ми цінуємо традиції, клубну історію, свої кольори і своє ім'я.

Уявіть, якби наш улюблений Янг Бойз був куплений транснаціональною компанією для рекламних цілей. Назва клубу зміниться, клубні кольори будуть новими, домашній стадіон буде перейменовано, а 125-річчя історії, яке відзначається цього року, буде стерто.

Нове утворення може принести більший успіх, але клуб, який ми всі любимо за його самобутність, припинить своє існування.

Крім Лейпцига, інші наші суперники - Манчестер Сіті та Црвена Звезда, також не викликають сумнівів. Якщо ви уважніше подивитеся на ситуацію, то помітите, що Манчестер Сіті також бере участь у більш витонченій формі спортивного відмивання, яка спрямована на те, щоб показати ОАЕ в найкращому світлі, забуваючи про порушення прав людини в цій країні.

А Црвена Звезда зі своїм головним російським спонсором газпромом, який довів, що підтримує загарбницьку війну проти України, чітко показує, що футбол все більше стає брудною справою.

Комерціалізм, корупція, відмивання грошей і сучасне рабство є повсякденними не тільки в деяких клубах, а й в УЄФА та ФІФА, тому останніми роками вони стали невід'ємною частиною спорту.

Прийдешня реформа Ліги чемпіонів у 2024 році з великою кількістю ігор і великими прибутками є ще одним прикладом цього сумного розвитку подій", - наголошується в заяві фанатів швейцарського топ-клубу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK