Шахтар - Антверпен: дивитися онлайн-трансляцію матчу Ліги чемпіонів 28.11.2023

Команди зустрінуться на груповому етапі Ліги чемпіонів. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2023 г., 28 листопада, 19:45
Шахтар / ФК Шахтер Донецк
Шахтар / ФК Шахтер Донецк

У вівторок, 28 листопада, донецький Шахтар продовжить свій шлях у єврокубковому сезоні-2023/24, зігравши п'ятий матч у групі Ліги чемпіонів. Суперником українського клубу буде Антверпен.

Для "гірників" чудовий шанс набрати очки, щоб пробитися до євровесни вже за підсумком зустрічі. Для бельгійців останній шанс, щоб зачепитися за єврокубки в наступній стадії.

Матч буде зіграно на арені Фолькспаркштадіон у німецькому Гамбурзі. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 19:45 за київським часом.

Читайте також: Антверпен - Шахтар: відео голів і найкращих моментів матчу Ліги чемпіонів

Текстова онлайн-трансляція матчу Шахтар - Антверпен

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 28 листопада і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 19:45 за Києвом. Онлайн трансляція відбуватиметься безкоштовно і будь-хто охочий може приєднатися.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Шахтар - Антверпен

В Україні матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів покаже відеосервіс MEGOGO. У даному випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1".

Нагадаємо, що в групі H Ліги чемпіонів, окрім Шахтаря й Антверпена, також виступають каталонська Барселона і португальський Порту. У турнірній таблиці групи каталонці та португальський клуб йдуть на перших місцях, маючи по 9 очок. У "гірників" - шість балів, а бельгійці замикають квартет.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK