Мілан - ПСЖ 2:1: огляд матчу та результат гри 07.11.2023

"Россонері" повертаються в гонку за вихід до плей-оф Ліги чемпіонів.
2023 г., 8 листопада, 00:06
Томорі, Жиру та Пулішич / Getty Images
Томорі, Жиру та Пулішич / Getty Images

У вівторок, 7 листопада, на Сан-Сіро відбувся матч четвертого туру групи F Ліги чемпіонів, у якому Мілан зійшовся із ПСЖ.

Гра почалася з того, що фанати "россонері" організували "теплий" прийом Джанлуїджі Доннаруммі, який повернувся на рідний стадіон. Уболівальники закидали газон фейковими купюрами з його зображенням, давши зрозуміти, що вони не пробачили його за те, як він пішов із клубу два роки тому.

Перший гол поєдинку опинився на рахунку гравця, який провів шість років, граючи на Сан-Сіро, який також відомий як Джузеппе Меацца.

На 9-й хвилині гості подали кутовий, Маркіньос головою скинув м'яч на дальню штангу, де Мілан Шкріньяр на повній самоті замкнув передачу свого капітана.

Проте раділи парижани не те, щоб дуже довго. Вже через три хвилини рахунок був рівний. "Дияволи" втекли в атаку, Олів'є Жиру завдав удару з лівого краю, з чим впорався Доннарумма.

М'яч завис у повітрі, чим скористався Рафаель Леау, який ударом через себе відновив паритет.

Команди проводили дуже рівний матч, ніхто не міг похвалитися явною перевагою в тому чи іншому компоненті (не враховуючи володіння м'ячем). Але переможця все ж таки було визначено.

На старті другого тайму Тео Ернандес навісив зі свого флангу у штрафний майданчик, а там Жиру виграв верхову боротьбу у Шкріньяра і ударом головою вивів Мілан уперед.

Незабаром Луїс Енріке зробив чотири заміни, проте глобально вони ні на що не вплинули.

Мілан не лише вперше забив у нинішньому розіграші турніру, а й завоював першу перемогу, яка ще сильніше розпалює інтригу в квартеті, де лідирує дортмундська Боруссія, а Ньюкасл, що йде останнім, відстає від неї всього на три очки.

Читайте також: Порту відірвався від Шахтаря, обігравши Антверпен

Статистика матчу Мілан - ПСЖ четвертого туру Ліги чемпіонів

Мілан - ПСЖ 2:1
Голи: Леау, 12, Жиру, 50 - Шкріньяр, 9.

Очікувані голи (xG): 1,34 - 1,58
Володіння м'ячем: 37% - 63%
Удари: 16 - 16
Удари в площину: 8 - 6
Фоли: 5 - 13

Мілан: Меньян - Калабрія, Тіау, Томорі, Т. Ернандес - Лофтус-Чік, Муса (Крунич, 84), Рейндерс - Пулішич (Флоренці, 90+2), Жиру, Леау (Окафор, 84).

ПСЖ: Доннарумма - Хакімі, Маркіньос, Шкріньяр (Барколя, 89), Л. Ернандес (Мукіеле, 64) - Заїр-Емрі, Угарте (Руїс, 60), Вітінья (Лі Кан Ін, 60) - Дембеле, Коло Муані (Рамуш, 60), Мбаппе.

Попередження: Муса - Вітінья, Коло Муані, Угарте, Л. Ернандес, Шкріньяр.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мілан ПСЖ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK